Kos

Meglehet, hogy valaki észrevétlenül, vonzódik önhöz. Hogy kiderítse, ki a titkos hódoló, s milyen szándékai vannak, tartsa nyitva alaposan a szemét, s figyelmezzen a jelekre, mert ma nagy eséllyel, önként fogja lebuktatni magát az illetõ. Ki tudja! Talán még örül is neki, hogy pont õróla van szó!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Kos, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Mérleg

Hallgasson a belsõ hangra, s nem fog csalódni, kedves Mérleg! Kár erõltetni, ami nem megy, s kár elszalasztani azt, ami nagyon is mûködne! Csak arra az egyre vigyázzon, hogy ez a kettõ ne keresztezze egymást!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Mérleg. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Nyilas

Bár vágyhat egy érzelmes beszélgetésre párjával, mégis tart annak végkimenetelétõl, melyet most nehéz megjósolni, s ettõl kicsit frusztrált lehet. Annál is inkább eluralkodhat önön ez az érzés, mivel az elmúlt napokban, mintha kevésbé értette volna kedvese bizonyos lépéseit, reakcióit. Próbálják megbeszélni az ügyes-bajos dolgaikat mielõbb, kedves Nyilas, hogy újra visszatérjen a régi kerékvágásba minden!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

A mai napon egyre inkább kezdi úgy érezni, hogy az örökös rendszertelenség és az éjszakázás, hosszútávon, nem éppen önnek való, kedves Nyilas. Valóban, szinte száz százalékig igaza van. Elég a kávéból, energiaitalból, teából, avagy bármi más stimulánsból! Helyette jöjjenek a vitaminok, a sport és a vasakarat, hogy, ha ön pihenni akar menni, akkor ne legyen semmi, ami eltántoríthatná. Egy pár napig most ne engedjen a csábításnak és pihenje végre ki magát!

Oroszlán

Ha mostanában, némi kilengés volt tapasztalható szerelmi életében, ma mindent elkövethet azért, hogy a maga javára, azaz, pozitív irányba billentse a mérleg nyelvét, kérdés, hogy most mit is jelent ez? Akár arról is szólhat a dolog, hogy külön válnak-e, vagy együtt folytatják az útjukat, ami most csakis az ön döntésén múlhat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma könnyen lehet, hogy bebizonyosodik, talán érdemes lenne végre máshol keresnie azt, amire oly nagyon vágyik! Mivel több út is vezethet a boldogsághoz, nem kell mindig erõltetni, ami jónak tûnik, ám valójában nem is az. Az igazat megvallva, a makacsság sem éppen erény, ha szerelemrõl, vagy ragaszkodásról van szó. Engedje el, ha valamit el kell, vagy keresse ott, ahol ténylegesen talál is, ne ott, ahol sohasem volt, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: