Kos

Nagy eséllyel szövõdhet ma egy kisebb románc ön és egy igencsak vonzó valaki között, kedves Kos, azonban, érdemes most nagyon óvatosnak lennie, mert nem biztos, hogy mindketten ugyanazt látták meg egymásban, amire gondol! Mindenesetre, tüzetesebben is vegye górcsõ alá az illetõt, mielõtt bármivel kapcsolatban is beadná a derekát!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Kos, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Mérleg

A mai nap egy kisebb kalamajka keveredhet az által, hogy valami olyat mond kedvesének, esetleg õ, önnek, ami kiveri a másik félnél a biztosítékot. Ha ilyen helyzetben kerülnének, legyenek nagyon elfogadóak és türelmesek egymással szemben, nehogy már egy kis apróság tönkretegye az egész napot, esetleg tartósan megbontsa az önök közötti harmóniát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Mérleg. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Nyilas

Ma egy kozmikus együttállás felerõsítheti önben a szenvedélyt, aminek hatására, átmenetileg, elveszítheti a kapcsolatot a realitással! Amikor aztán újra visszazuhan a földre, kissé hidegzuhanyként érheti a valóság, ugyanakkor, ez a kis mentális kiruccanás sok jó ötletet adhat ahhoz, hogyan is dobhatná fel szerelmi életét egy kicsit, így korántsem bizonyul majd haszontalannak!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

A mai napon egyre inkább kezdi úgy érezni, hogy az örökös rendszertelenség és az éjszakázás, hosszútávon, nem éppen önnek való, kedves Nyilas. Valóban, szinte száz százalékig igaza van. Elég a kávéból, energiaitalból, teából, avagy bármi más stimulánsból! Helyette jöjjenek a vitaminok, a sport és a vasakarat, hogy, ha ön pihenni akar menni, akkor ne legyen semmi, ami eltántoríthatná. Egy pár napig most ne engedjen a csábításnak és pihenje végre ki magát!

Oroszlán

Ma hajlamos lehet rágódni bizonyos dolgokon, melyeket nem igazán tart helyénvalónak szerelmi életében, s ez elég sok idejét, energiáját lekötheti, hogy alig lesz képes tartósan koncentrálni másra. Mielõtt még teljesen belelovallja magát a problémákba, mindenképpen gondolja meg kétszer is, hogy nem-e csak félreértelmez valamit, nehogy aztán árnyéra vetõdjön, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma könnyen lehet, hogy bebizonyosodik, talán érdemes lenne végre máshol keresnie azt, amire oly nagyon vágyik! Mivel több út is vezethet a boldogsághoz, nem kell mindig erõltetni, ami jónak tûnik, ám valójában nem is az. Az igazat megvallva, a makacsság sem éppen erény, ha szerelemrõl, vagy ragaszkodásról van szó. Engedje el, ha valamit el kell, vagy keresse ott, ahol ténylegesen talál is, ne ott, ahol sohasem volt, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: