Rák

Bármit is tervez mára, kedves Rák, azt mindenképpen a párjával való, elõzetes egyeztetés alapján tegye, különben kisebb konfliktusokhoz vezethet az ilyesmi. Amennyiben sikerül vele összhangban terveznie, úgy viszont, egy igazán fantasztikus, romantikus, szerelmes napra számíthatnak!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Bárhol is töltse a mai napot, az már biztos, hogy nem fog unatkozni, kedves Rák! Ennek fõként az lehet az oka, hogy, ha valamikor, hát most igen intenzíven zajlani fog ön körül az élet, így egy perc nyugta sem lesz szinte az egész nap folyamán, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy legyen bármily hektikus is a mai nap, minden bizonnyal kielégítõ és szórakoztató lesz, az biztos! Készüljön és élvezze a nyüzsgést és az életet!

Skorpió

A mai egy kifejezetten szerelemmel teli napnak ígérkezik az életében, kedves Skorpió, amennyiben, sikerül kellõ mértékben kikapcsolnia gondolatait, s száz százalékig, csakis kedvesére koncentrálni az együtt töltött pillanatokban. Hagyja, hogy csak úgy, megtörténjenek a dolgok, s akkor, egy egészen különleges, szerelmes éjszakára számíthat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Legyen ma észnél, kedves Skorpió. Néhány értékes információra tehet szert, aminek hatására akár nagyobb anyagi döntéseket is meghoz, fõként, ha mostanság megnövekedtek bevételei. Azonban legyen óvatos, hiszen a gyors pénz ritkán jó, ne ugorjon fejest meggondolatlanul nagy költségû dolgokba, s nehogy késõbb megbánja merészségét.

Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek? Csillagjegyed megadja a választ!

Szűz

Ma semmiképpen se bánjon könnyelmûen a szavakkal, kedves Szûz, mert most hajlamos lehet megbántani kedvesét, akaratán kívül, s ez kisebb konfliktusokhoz vezethet. A legjobb talán az lenne, ha nem annyira a szavakat szaporítaná ma, hanem inkább, egy univerzálisabb, ráadásul, sokkal kellemesebb kifejezetési módot választana, hogy elmondja érzéseit...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma kifejezetten jó híreket kaphat, különösen a pénzügyeit illetõen, kedves Szûz, aminek, mi tagadás, már éppen itt volt az ideje! Érdemes is mindjárt egy kisebb tervezetet készíteni, hogy miként lehetne leghatékonyabban felhasználni a hirtelen jött plusz erõforrást. Mindamellett, hogy most energikus és lelkes, azért arra ügyeljen, hogy ritmusosan, egyenletesen és hosszútávon is tartható tervet agyaljon ki. Jó tervezgetést és gondoljon a közelgõ ünnepekre is, kedves Szûz!

Vízöntő

A mai napon, akkor lehet igazán, felhõtlenül boldog, ha nem a tökéletességre törekszik, kedves Vízöntõ, hanem egyszerûen csak elfogadja az élettõl, amit szerelmi téren dob, beleveti magát, s lesz, ami lesz! Ha így tesz, meglehet, hogy ma a gyönyörnek egészen újszerû fajtáit ismeri majd meg!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Engedjen teret új érdeklõdési körének, legyen az akár általánosabb, akár szokatlanabb területen. Ne gondolja, hogy csak azért, mert kevesebb ember foglalkozik környezetében azzal, ami Önt leköti, akkor már nem is érdemes vele foglalkozni. Kedves Vízöntõ vegye kezébe élete irányítását és adja meg magának a szabadság luxusát. Tegye azt, amihez kedve van, még akkor is, ha ez tanulmányai folytatása, netán egy egészen extrém intellektuális területre való kalandozás. Új élményeibõl akár életre szóló tapasztalatokat, barátságokat is csiholhat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: