Kos

Megeshet, hogy míg a nap folyamán, kissé eseménytelenül telik az idõ, estére aztán egyre inkább bemelegedhet, s nagy eséllyel, néhány igen romantikus, erotikában gazdag pillanatra is lehet számítani. Mielõbb kezdjen el ráhangolódni a dologra, kedves Kos, hogy növelje a megvalósulás esélyét!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Lehet, hogy már megint kissé túlságosan is elfoglalt, de ez egy remek nap arra, hogy tegyen-vegyen és rendezze a dolgait, s ezért könnyen elragadhatja a hév. Ha most csakis a tényekre szorítkozik, akkor haladhat a leghatékonyabban. Azért szenteljen mindenképpen elég idõt annak is, hogy szerelmével, családjával, vagy éppen barátaival legyen, akik igencsak hiányolhatják társaságát.

Mérleg

Ma ahhoz, hogy közös életük egyensúlyba kerüljön/maradjon, alkalmasint érdemes lehet fejben összegyûjteni, majd egy kiadós párbeszéd során tisztázni a mostanában felmerült, kisebb nagyobb nézeteltéréseiket kedvesével. Ne hagyják abba a dialógust, amíg mindketten nem lesznek maximálisan elégedettek az eredménnyel. Ezt követõen, jöhetne egy kis ünneplés, s talán a békülés élvezetes része is...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Nyilas

Talán egy régebbi szerelmi dilemma, amirõl már azt hitte, a múlté, ma mégis visszaköszönve, kisebb, nagyobb vitákat, veszekedéseket generálhat ön és kedvese között. Ha már a múltból jött a démon, esetleg ellenszere is ott rejtõzhet. Találja meg, kedves Nyilas, s ez úttal gyõzze le, örökre!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Az utóbbi napokat, könnyen lehet, hogy túlságosan is csak munkával töltötte, hogy bebizonyítsa tudását, rátermettségét és hozzáértését. Talán úgy érzi, hogy emiatt kissé elhanyagolhatta szeretteit, barátait, kik szívesen töltöttek volna önnel több idõt. A mai nap beköszöntével erre egy remek alakom nyílik. Mesélje el nekik, hogy milyen ütemben halad a munkával és hogy sikert sikerre halmoz. Meglátja, megértõek lesznek önnel az elmulasztott napok miatt, de ha már végre idõt szakítottak egymásra, keressenek más, üdébb témát is, ne csak a robotolásról társalogjanak.

Oroszlán

Ma, bármennyire is akar, annál inkább frusztrálhatja, mások, látszólag rideg, tárgyilagos, már-már szenvedélymentes hozzáállása a szerelemhez. Amennyiben párján tapasztalná ezt, úgy ne vegye magára, nincs önnel semmi baj, egyszerûen csak talán most túl sok mindenre kell koncentrálnia egyszerre, s ezért nem képes érdemi figyelmet fordítani kapcsolatukra. Legyen megértõ, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma meglehetõsen sokat lehet kénytelen koncentrálni bizonyos, fõként hivatali, vagy munkahelyi dolgokra, melyek így igencsak leköthetik figyelmét, amit nem tud egyszerre annyi felé megosztani, mint amennyi felé kellene. A legjobb az, ha nem is erõlteti a dolgot, s egyszerre csak egy problémára koncentrál, mert akkor hiper gyorsasággal számolhatja fel az egyik ügyet a másik után. Mindezen kívül ma bármit is írna alá, elõtte mindenképpen olvassa el az apróbetûs részeket is az utolsó mássalhangzóig!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: