Rák

Ma, ha nem is értenek valamiben egyet kedvesével, semmiképpen se hagyja, hogy elmélyüljön egy kisebb konfliktusuk, inkább hagyja rá a dolgokat a béke kedvéért. Biztosan van izgalmasabb dolog is kapcsolatukban, mint, a kinek van igaza játék, inkább térjenek rá hamar arra, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Skorpió

Ma szükséges lehet a teljes harmóniához és kielégültséghez megtalálnia azt az érzékeny egyensúlyt, amikor még nem sok párjának, de már éppen elegendõ ahhoz, hogy elérje célját, kielégítse vágyait! Ne feledje az õsi bölcsességet: minél jobban élvezni partnere az önnel töltött perceket, annál jobban fogja ön is, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Szűz

Jó érzés, amikor minden a helyére kerül szerelmi téren, kedves Szûz, s ebben az érzésben ma jócskán része is lehet! Élvezze ki a mai tökéletes egyezést, s ha esetleg mégis, néhány apróság belerondítana a képbe, hessegesse el õket jókedvvel és humorral, mintsem beleálljon ma bármibe is, valójában lényegtelen dolgokra pazarolva az együtt töltött perceket...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma nagy jelentõsége lehet annak, amivel foglalatoskodik, így kulcskérdéssé válhat az ügyben a másokkal, esetleg partnerekkel való kommunikáció, melynek stílusára és intenzitására sikerül is ösztönösen jól ráéreznie. Az este folyamán is egy szeretetteljes, meghitt beszélgetésre kerülhet sor egy, az ön számára fontos valakivel, egy jó barátjával, vagy szerelmével. Ha minden jól megy, a nap végére egy szellemileg minden eddiginél kielégítõbb és termékenyebb napot zárhat, melynek rövidesen meglesznek a kívánt eredményei is!

Vízöntő

Ha úgy érzékeli, elég bizalommal vannak egymás iránt, s a szerelem sem hiányzik párkapcsolatukból, ma igazán boldog, meghitt perceket tölthetnek együtt, ha azonban úgy érzi, valami még hiányzik, a mai napon nyílhat néhány remek alkalom megbeszélni mindent, s ez által megteremteni egy bizalmi alapot a jövõre nézve. Vitassák meg, hogyan tovább, kedves Vízöntõ, mert ma szinte biztos a siker!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: