Bak

Egyre inkább azt érezheti, hogy nehéz kezelnie csábító, romantikus vágyait, melyektõl hajtva, ma fejest ugorhat egy provokatív szituációba! Mielõtt azonban teljesen elveszítené a fejét, gondoljon bele, kedves Bak, mi-mindent vehet ezzel a nyakába, mi lehet ennek a következménye? Késõbb még hálás lehet magának, hogy eme kissé lankaszt, fogós, ám jogos kérdéseket ma feltette!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Kedves Bak, ön igazán tehetséges, ám sokszor mégis rengeteg kötelezõ tennivalója mellett nem jut ideje kreativitására, így elsiklik az igazán fontos teendõje, az önmegvalósítás felett. Pedig hosszú távon ez lenne az, amivel több idõt kéne töltenie, hogy élete boldogabb lehessen, és nem mellesleg, akár még profitálhatna is ügyességébõl.

Bika

Amennyiben ma sikerül hamar letudnia a kötelezõket, vagy legalábbis azon teendõit, melyek nagyobb koncentrációt igényelnek, akkor délutánra már egészen szerelmes hangulatba jöhet! Ez azért is jó hír most, kedves Bika, ugyanis, a csillagok is rendkívül szerencsés végkimenetelt jósolnak a szerelemben, így kedvese, sõt, talán még akár csak kiszemeltje is nagy hajlandóságot mutathat összebújni önnel, ami egyenesen egy õrjítõ és erotikus éjszakába torkollhat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai nap kissé feszülten indulhat, azonban meg van önben a kellõ erõ és határozottság ahhoz, hogy gyorsan oldja a helyzetet, s újra megteremtse ezzel otthonában a békét és harmóniát. Azért, hogy végül ön is megnyugodjon kicsit, egy séta a ház/háztömb körül nem árthat, de azzal engedje is el a rossz dolgokat, s tiszta lappal kezdje újra a napot. Meglátja, ahogy közeleg az este, egyre szebbnek és szebbnek lát majd mindent, kedves Bika!

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Halak

Akármirõl is legyen szó, ma mindent kicsit felnagyíthat magában. Ez jó hír, amennyiben egy nagyon megkapó beszélgetésrõl, vagy egy kiadós szeretkezésrõl van szó, ugyanakkor, ha viszont összekapnának valamin, már nem éppen jó, ha hajlamos túlzásokba esni. Terelje szépen az elsõ verzió irányába az eseményeket és élvezzen ki minden együtt töltött percet, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai napon úgy érezheti, mintha elhagyta volna minden ereje és kreativitása. Minden nehézség ellenére, próbálja meg kitartóan folytatni tevékenységét, még akkor is, ha úgy érzi, csak vánszorogva halad feladataival, mert fontos lehet mindenképpen végeznie azzal, amit most csinál. Kitartás és hidegvér, kedves Halak!

Ikrek

Egy része ma kifejezetten gyengédségre és szeretetre vágyhat valakitõl, aki felé azonban, talán nem meri kifejezni õszinte érzéseit, félve az elutasítástól. Bármennyire is aggodalommal telne meg szíve, a jutalom minden kockázatot elhalványíthat, így érdemes lenne mégis egy próbát tennie! Higgyen benne, hogy sikerül, kedves Ikrek, s akkor fog is! Bátorság!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma könnyen lehet, hogy egy erõsen intellektuális, vagy spirituális személy hatása alá kerül ideiglenesen, ami változásokat indíthat el önben. Akkor hagyja csak azonban magát befolyásolni, ha az általa önben generálódó folyamatok teljes mértékben összeegyeztethetõek eddig értékrendjével, különben könnyen félrecsúszhat élete! Ha viszont úgy érzi, mindezen befolyás jó hatással van önre, akkor áldásos lehet a változás, amit ma megél, s érdemes hagynia magát sodródni. A döntés az ön kezében van, hallgasson kiváló ösztöneire, akkor nem csalatkozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: