Kos

Amennyiben ma erõsen erotikus töltetû gondolatai támadnának, ne féljen azokat kommunikálni is az érintett irányába, csupán csak arra az egyre vigyázzon, hogy a kívánt értelmezésben jusson el szerelméhez az üzenet, nehogy félreértve valamit, valami nagy és kínos galiba legyen a dologból, egy õrjítõ, szerelmes birkózás helyett...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Lehet, hogy már megint kissé túlságosan is elfoglalt, de ez egy remek nap arra, hogy tegyen-vegyen és rendezze a dolgait, s ezért könnyen elragadhatja a hév. Ha most csakis a tényekre szorítkozik, akkor haladhat a leghatékonyabban. Azért szenteljen mindenképpen elég idõt annak is, hogy szerelmével, családjával, vagy éppen barátaival legyen, akik igencsak hiányolhatják társaságát.

Mérleg

Amennyiben a mai napon, idõhiánnyal küszködne, s kedvese ezt aggályosnak tartaná, mindenképpen igyekezzen a kedvében járni, de ne feltétlenül azzal, hogy csapot-papot a háta mögött hagyva, lesi minden kívánságát, hanem inkább kreatív, apró ötletekkel vegye le a lábáról. A találékonyság sok mindenre megoldás, még a szerelemben is, kedves Mérleg, ön pedig sosem szenvedett hiányt benne. Használja!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Nyilas

Ne hagyja, hogy a kudarctól való félelem, befolyásolja lendületét, kedves Nyilas, hisz a szerelem csupa kockázat, egy egész életen át! Ne a biztonságra törekedjen, hanem arra, hogy jól játsszon, mindig, minden körülmények között, mert csak így nyerhet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Az utóbbi napokat, könnyen lehet, hogy túlságosan is csak munkával töltötte, hogy bebizonyítsa tudását, rátermettségét és hozzáértését. Talán úgy érzi, hogy emiatt kissé elhanyagolhatta szeretteit, barátait, kik szívesen töltöttek volna önnel több idõt. A mai nap beköszöntével erre egy remek alakom nyílik. Mesélje el nekik, hogy milyen ütemben halad a munkával és hogy sikert sikerre halmoz. Meglátja, megértõek lesznek önnel az elmulasztott napok miatt, de ha már végre idõt szakítottak egymásra, keressenek más, üdébb témát is, ne csak a robotolásról társalogjanak.

Oroszlán

Ma fontos, hogy kedvesével, mindenben együtt mûködjenek, különben, nagy rést üthet valami a kettejük kapcsolatán, s ezt semmiképpen se kockáztassák. A csillagok állása azt súgja, hogy nagyon kimértnek és õszintének kell lenniük ahhoz, hogy megõrizhessék a békét a kapcsolatukban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma meglehetõsen sokat lehet kénytelen koncentrálni bizonyos, fõként hivatali, vagy munkahelyi dolgokra, melyek így igencsak leköthetik figyelmét, amit nem tud egyszerre annyi felé megosztani, mint amennyi felé kellene. A legjobb az, ha nem is erõlteti a dolgot, s egyszerre csak egy problémára koncentrál, mert akkor hiper gyorsasággal számolhatja fel az egyik ügyet a másik után. Mindezen kívül ma bármit is írna alá, elõtte mindenképpen olvassa el az apróbetûs részeket is az utolsó mássalhangzóig!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: