Kos

Megeshet, kedves Kos, hogyha ma békét és nyugalmat szeretne a kapcsolatában, akkor bizony sokat kell engednie, s nagy türelmet kell tanúsítania, de higgye el, a kitartása most nagyon megérheti! Ne ítélkezzen szerelme felett kissé nehézkes természete miatt, hisz mindenkinek lehetnek rosszabb napja, s olyankor jó, ha minden tûpárna megnyilvánulás ellenére, az ember mellett ál legalább az, akit annyira szeret...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Mérleg

Tegye félre a büszkeségét, kedves Mérleg, hisz az gyakran igencsak tévútra viheti az embert a szerelemben, olyannyira, hogy, ha nem vigyáz valaki, akár el is veszítheti a szerelmét. Nem éri meg kockáztatni, menjen biztosra, s inkább húzza vissza a körmeit, mielõtt még összetörnék a szívét!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Régi bölcsesség, hogy, ha elsõre valami nem sikerül, akkor azt az ember próbálja újra és újra, egészen addig, amíg nem megy. Bármilyen feladattal, vagy kihívással találja is szembe magát ma, ez vezérelje. Ha kell, nézze teljesen más, esetleg mások által egyenesen õrültnek titulált perspektívából a dolgokat, s rá fog jönni a megoldásra!

3 csillagjegy, akinek megfordul az élete 2021-ben

Nyilas

Meglehet, kedves Nyilas, hogy a mai napon egy kísértéssel kell szemben néznie, ami azonban könnyen mehet, ha a jelenlegi párkapcsolata stabil. Amennyiben nincs így, úgy viszont már nagyon is csábító lehet a frissen jött lehetõség, vagy ajánlat, ám ez esetben is érdemes alaposan végiggondolnia, hogy átlépje-e azt a bizonyos határt, ahonnan már lehet, hogy nincs többé visszaút...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma, néhány kellemetlen alak miatt, veszélybe kerülhet mindaz, amit érzelmileg sikerült felépítenie magában. Ne hagyja, hogy inzultálják, kedves Nyilas! Az érzelmek kontrollálása nem egyenlõ az elnyomásukkal. Éljen és viselkedjen szenvedélyesen, hisz ön így ép és egész!

Oroszlán

Elõfordulhat, kedves Oroszlán, hogy szerelmét ma egy kissé frusztrálónak találja, talán túl érzékenynek, vagy esetleg pont fordítva, érzéketlennek ítéli. Amennyiben úgy érzi, van annyira súlyos a dolog, hogy megérne egy komolyabb beszélgetést, úgy érdemes ezt mielõbb megejteni, ha azonban nem piszkálja nagyon mindez, úgy ne fecsérelje üres beszélgetésre az idõt, inkább próbálja meg romantikusabb módon oldani a feszültséget...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: