Rák

Ha lehet, ma igyekezzen tartózkodni a szúrós megjegyzésektõl, kedves Rák, mert most óhatatlanul is megbánthatja velük kedvesét, s ez Õt valami olyan lépésre is sarkallhatja, ami nem igazán lenne kapcsolatépítõ, így most fõ az óvatosság. Ha túlfeszülne a húr, inkább fújjon visszavonulót!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma könnyen azt tapasztalhatja, hogy egyesek túl hamar és felületesen ítélkeznek ön felett. Ez jórész abból is fakadhat, hogy néha rendkívül makacsul tud ragaszkodni a saját igazához, ha úgy érzi, a jó ügyért harcol. Annak pedig, aki makacsul védelmezi az egyik oldal vélelmeit, számolnia kell azzal, hogy a mások oldal számára sok bosszúságot okoz, akiknek ezzel nyílván nem fogja növelni a rokonszenvét. Ettõl függetlenül ne keseredjen el, nem szerethet mindenki mindenkit, de ez nem az ön hibája, egyszerûen csak ilyen az emberi természet. Idõvel majd csillapodnak a kedélyek!

Skorpió

Annak ellenére, hogy a mai nap nem igazán kedveznek a körülmények a szerelemnek, mégis megeshet, hogy egy nagy és váratlan boldogság éri e téren, s ez igencsak boldoggá teheti! Tegye félre egy kicsit kritikus jellemét, kedves Skorpió, s egyszerûen csak élvezze a pillanatot, s azt, ami történik!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Egy kicsit csalódottnak érezheti ma magát, kedves Skorpió. Talán nem sikerült minden terve, úgy ahogy szerette volna. Nyugodjon meg, ez nem a világ vége, sõt, inkább annak az ideje, hogy átgondolja, tökéletesítse stratégiáját, és újult erõvel vágjon bele újra küzdelmébe és az új esztendõbe. Meglátja kitartása meg fogja hozni a gyümölcsét.

Itt a legbosszantóbb nők, és feleségek rangsora a csillagjegyek szerint - ki lehet az első?

Szűz

Ma igencsak fellángolhat önben a szerelem, kedves Szûz, így igencsak nehezen viselheti, ha nem nyílik megfelelõ alkalma, vagy nem jut elég ideje megélni érzelmeit azzal, akit szeret. Ettõl függetlenül, igyekezzen türelemmel viseltetni a jelenlegi helyzet iránt, hogy, ha végre eljõ a várva várt pillanat, lelkileg is készen álljon száz százalékosan megélni a csodát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Vízöntő

Gyanút foghat ma valamivel kapcsolatban, kedves Vízöntõ, ami nem feltétlenül kedvez szerelmi életének, s ez elgondolkodtathatja, azonban, ne kapkodjon el semmit, hanem mindenképpen õrizze meg a hidegvérét, amíg száz százalékig meg nem bizonyosodik arról, gyanakvása valóban indokolt-e, avagy sem.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Elméje ma éhezheti az információt, mely most számtalan irányból érkezhet. Ennek megfelelõen, ma élénk eszmecserékbe bonyolódhat a világ dolgairól, s garantáltan a témakörök is igen változatosnak ígérkeznek. Parázs gondolataival ma épp úgy sokan tudnak majd azonosulni, mint ahányan ellenkeznek velük. Hallgassa meg és fogadja el mindkép tábor álláspontját!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: