Kos

Ha ma elég nyitottnak mutatkozik a világ felé, kedves Kos, akkor most egy csapásra megváltozhat szerelmi élete, méghozzá a lehetõ legjobb irányba, ehhez azonban az kell, hogy mozduljon, lépje, s tegyen meg mindent annak érdekébe, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy azt megálmodta!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Nyilas

Igencsak pajkos kedvében lehet ma, kedves Nyilas, legalábbis, szerelmi téren mindenképp, s eme érzelmi jókedv, mókás, ám mégis, nagyon is romantikus és feledhetetlen kalandokba sodorhatja! Ne törõdjön azzal, ki mit gondol arról, amit csinál, inkább egyszerûen csak élvezze a játékosságot és a könnyed, bolondos szerelmet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Amennyiben ma vendégeket várna, kedves Nyilas, az esetben rátörhet önre a felismerés, hogy otthona mégsem annyira fogadóképes, mint amennyire gondolataiban eddig élt. Nosza, hát ragadjon seprût, lapátot, porszívót és törlõrongyot, s szabaduljon meg a portól, kedves Nyilas. Néha amúgy is felvillanyozó lehet egy kis elõkészület és házimunka!

Heti szerelmi horoszkóp (január 20-26.) -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

Oroszlán

Ma hihetetlen módon kiélezõdhetnek ösztönei valakire, aki már egy ideje tetszhet Önnek, esetleg már volt is Önök között valami, csak éppen, még nem tudta magát kiforrni. Ha így áll a helyzet, a mai nap remek alkalmat biztosíthat arra, kedves Oroszlán, hogy sikerüljön elmélyíteni végre ezzel a bizonyos valakivel a kapcsolatukat, s átlépni a határvonalat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma, mind szakmailag, munkájában, mind pedig magánéletében siker koronázhatja napját, amennyiben ledönti korlátait, és õszintén, tiszta szívvel és hûvös fejjel áll neki a dolgainak. Ne töprengjen sokat a következményeken, csak realizálja, ami már esedékes egy ideje, s pótolja a lemaradásait, hogy tiszta lappal indíthassa az elkövetkezõ idõszakot. A legjobb idõ a most, kedves Oroszlán!

Rák

A mai napja nagyon izgalmasnak ígérkezik a szerelem terén, kedves Rák, olyannyira, hogy most talán most olyasmi is megtörténik Önnel, amit még maga sem gondolt volna! Ne azon töprengjen, mi volna ha, hanem próbálja ki, s tapasztalja meg, mi van, ha...!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Telve lesz ma energiával, kedves Rák, melyet a legjobb, ha sportolásra fordít. Ezt a hatalmas mennyiségû lelkesedést mással amúgy sem tudná kielégíteni. Fusson egy nagyot, vagy sétáljon egy kiadósat, az biztosan enyhíti a fizikai terhelés utáni vágyat, és ha utána sem csillapodik kedve, rögtönözzön egy baráti összejövetelt, hiszen lehet, hogy most hosszú ideig nem lesz ilyenre lehetõsége.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: