Skorpió

Most igazán elemében lehet szerelmi téren, kedves Skorpió, méghozzá olyannyira, hogy tán éppen a mai nap lesz az a bizonyos, amikor teljes lesz a boldogsága! Ha itt nagy alkalom, ne tétovázzon, ragadja is meg, s el ne engedje a szerelmet, mert az, ha egyszer elillan, tán nem lesz már az igazi soha!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Szűz

A mai nap igazán szerelmes, boldogsággal teli nap lehet, kedves Szûz, amit majd késõbb tán csak egy rövidke, de annál találóbb mondattal lehet majd jellemezni: barátság extrákkal! Most már csupán csak arra kell figyelni, hogy tökéletes legyen a hely, az idõ, s így a nagy pillanat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ég önben a vágy, kedves Szûz, hogy új elhatározásait, céljait, végre elkezdhesse megvalósítani. Ez nagyon jó, hiszen kiélheti kreativitását, s teret engedhet szociális, empatikus énjének. Ne habozzon, kezdjen neki már ma tervei megvalósításának, hogy minél elõbb élvezhesse azok hatásait, s hogy lássa, milyen hasznosak is ezek környezete és az ön számára is egyaránt, ezzel tovább ösztönözve magát az elõre haladásra.

Szerdai Horoszkóp 2020-07-29

Vízöntő

A mai napon, ha azt akarja, hogy minden úgy történjen szerelmi téren, ahogy azt szeretné, akkor vegye a kezébe az irányítást, s ne is engedje ki egész nap! Annál is inkább, kedves Vízöntõ, mivel könnyen lehet, hogy a nagy vallomások és fordulatok napja lehet a mai, így kulcskérdés, hogy toppon legyen, különben még a végén félre is csúszhatnak a dolgok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: