Oroszlán

Ha ő szomorú, vagy mérges, akkor nagyon csendes. Mikor nem kommunikál, jobb ha megkérdezed tőle, mi a baj. Szinte minden probléma ilyen viselkedést vált ki belőle. Ha szomorú, nagyon hallgatag, de a partnerével mindent meg tud beszélni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma egy kis egyedüllétre vágyhat, kedves Oroszlán, azonban ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Családja valahogy mindig megtalálja, s nem sikerül egy percre sem félrevonulnia gondolataival. Csenjen magának néhány perc nyugalmat egy kis trükközéssel, próbálja meg lefoglalni õket esetleg egy jó filmmel, vagy egy játékkal és sétáljon egyet a közeli utcákban.

Szűz

Ha a szűz nem elégedett, akkor rögtön észre fogod venni mert kritikusan fog viselkedni, bármit csinálsz, semmi sem lesz jó neki. Ha a partnered a szűz jegyében született és hirtelen nagyon pedáns lesz és minden idegesíti, akkor el kellene gondolkodj a viselkedéseden.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

Mérleg

A mérleg jegyében született személyek akkor is mosolyognak, ha nem boldogak. Ha azt veszed észre, hogy a partnered kevesebbet beszél veled, akkor itt az ideje, hogy segíts neki és megtudd mi az oka annak, hogy haragszik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Bármennyire is azt sugallja mai világunk, az állandó hajtásnak általában csak ritkán van jó vége, s ezt annál is inkább érdemes szem elõtt tartani, mert, ha folyton, teljes kimerülésig dolgozik, az elsõ, ami erre rámehet, az, az egészsége, ami viszont pótolhatatlan. Ennek tükrében, fogja kicsit szigorú pihenõre magát, mihelyt teheti, kedves Mérleg, bármennyi dolga is legyen még, mert van, ami mindennél többet ér, s ez nem feltétlenül a túlzó szakmai teljesítmény...

Skorpió

Ha a skorpió valamivel nem elégedett, akkor szemrehányást tesz a partnerének. Tehát, ha a skorpió hirtelen agresszív vagy elviselhetetlen lett, akkor őszintén kell beszélj vele, hogy megoldjátok a problémát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Skorpió!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: