Mindenki a lelki társát keresi. Azt a partnert, akivel tökéletesen kiegészítik és akár szavak nélkül is megértik egymást. Vajon ki ő, miről vagy hogyan ismerheted fel? Milyen tulajdonságai vannak? A horoszkópból ezekre a kérdésekre is megtudhatod a választ. Ki a lelki társad? A csillagjegyedhez tartozó leírásból kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

A magabiztos lelki társ

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

A Kos energikus, fáradhatatlan, találékony és rendkívül céltudatos csillagjegy, aki azt szereti, ha zajlik körülötte az élet. A türelem nem tartozik az erősségei közé, várni csöppet sem szeret. Olyan társra vágyik, aki képes tartani vele a lépést, és pontosan olyan aktív életet él, mint ő. A Kos ideális partnere magabiztos, és a kockázatoktól sem ijed meg. Lelki társra egy másik Kos, az Oroszlán, a Nyilas, az Ikrek vagy a Vízöntő között találhat. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

A Bika (április 19. – május 20.)

A hűséges és romantikus lelki társ

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap meglehetõsen eseménydúsnak ígérkezik, így nem sok ideje marad a pihenésre. Nem is árt most dolgainak ez a kis felfokozott állapot, ugyanis sok projekt annyira belassult az utóbbi idõbe, hogy már éppen ideje volt egy kicsit felpörgetni õket. Ami azt illeti, az emberi kapcsolatok terén sem lesz nyugodt a tenger ön körül, élének érzelmi impulzusokra és pezsgõ társasági életre számíthat. Ha fárasztó is, élvezze egy kicsit, hogy zajlik ön körül az élet!

A Bika pontosan olyan hűséges, kiszámítható és megbízható társra vágyik, mint amilyen ő maga is. Aki  képes vállalni a felelősséget, és a kötelezettségektől sem riad meg. Aki szavahihető, kitartó és nyugodt, nem mellesleg romantikus beállítottságú. Mélyen érez és szereti a szépet, harmónia lengi őt körül. A Bika horoszkópja szerint lelki társát a Rák, a Bak, a Szűz és a Halak csillagjegyek között találhatja meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az intelligens és szellemes lelki társ

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Az Ikrek meglepően szőrözős típus, amikor a számára ideális partnerről esik szó. Ő a zodiákus egyik olyan csillagjegye, aki tudatosan keresi a legjobbat, a lelki társát. Az ideális partner intelligens, okos, szórakoztató, remek beszélgetőtárs, nem mellesleg inspirálóan hat rá. Az Ikrek olyasvalakire vágyik, aki mellett csöppet sem unalmas az élet, aki mindenkor képes a kíváncsiságát felcsigázni. Ilyen párra az Oroszlán, a Mérleg, a Kos és a Vízöntők között lelhet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

A Rák (június 21. – július 22.)

A kedves és érzékeny lelki társ

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

A Ráknak óriási a szíve, és nagyon sok szeretetet tud adni. Ennek ellenére olyan barátokra és olyan társra vágyik, aki nemcsak elfogadni, de viszonozni is képes az érzéseit. Aki intelligens, akiről úgy gondolhatja, hogy különleges és épp olyan érzéki, mint ő. Akiről gondoskodhat, és aki anyagi és érzelmi biztonságot tud nyújtani. A Rák lelki társát a Skorpió, a Bika, a Szűz és a Halak között találhatja meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Messzirõl a dolgok sokkal szebbnek tûnnek, mint amilyenek azok valójában. Mint amikor közeledünk egy emberhez és feltûnnek a bõrhibák, a ráncok, a kellemetlen szagok, melyekrõl messzirõl mit se tudtunk eddig. Elõfordulhat, hogy ön is így érez kedves Bika egy régi munkatársával, kivel lehet, hogy jó kapcsolatot ápol, de a sok közösen eltöltött idõ miatt már egy kis magányra vágyna. Kérjen egy kis távolságot, vagy vegyen ki szabadságot. Higgye el, pár nap távollét a kapcsolatukat csak is szebbé teheti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: