Oroszlán

Nyugodtan lehet az ajándék kissé hivalkodó, ezt tedd még feltűnőbbé a csillogó csomagolással. Az Oroszlánok mindent szeretnek, ami csillog-villog. Lehet az egy szépen keretezett tükör, a nőknél pedig nagyon bejön a gyémánt! Örül az ékszernek, de az opera- vagy koncertjegy is elkábítja. Nagyon szereti a luxusholmikat, imád ritkaságokat kapni, de örül a finom pezsgőnek, az antik poharaknak, a szokatlan lakberendezési tárgyaknak, a nagy keleti párnáknak, ágytakaróknak. Vonzódik a képekhez, a grafikákhoz, a minőségi kozmetikumokhoz. Mivel büszke a családjára, a gyermekeire, jól tesszük, ha őket is meglepjük némi aprósággal.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ne vegyél neki drága ajándékot, mert rögtön gyanút fog, és azt kutatja, hogy mit akarsz tőle. Örül a lexikonnak, a szakirodalomnak. Szívesen veszi a visszafogott, diszkrét illatú parfümöt, kedveli a régi, felhúzható játék figurákat, az ólomkatonákat, a kerámiaangyalkákat, a kötényt, az edényfogó kesztyűt, a poháralátétet, a szakácskönyveket, a kasmírsálat, a finom sütit, a bőr pénztárcát, és díjazza, ha befizeted őt egy masszázsra. A Szűz gyerekekre a gyűjtögetés jellemző, ezért a hobbijának megfelelően szerezd be neki a gyűjtemény következő darabját. Könyvtárát még feltöltheted újabb könyvekkel, de kedveli a kirakós játékokat is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-04 - Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete...

Mérleg

Mérlegünk mindent szeret, ami jól néz ki, finom az illata vagy kellemesen cseng. Lehet ez illatgyertya – még ha nem is annyira trendi az idén, ő akkor is örül neki! -, szélcsengő, váza, pohár, golfozáshoz, vitorlázáshoz, repüléshez szükséges speciális ruhadarabok. Biztos befutó lehet nála az igényes lakás-kiegészítő. Ha nem ismered pontosan az ízlését, akkor egy elegáns csomagolású, minőségi kozmetikummal is meglepheted. De ajándékozhatsz neki CD-t, színházjegyeket, befizetheted őt egy tánctanfolyamra, vagy egy kétszemélyes vacsorára, elegáns étterembe. Mérlegünk nagyra értékeli a díszes csomagolást, ezért burkold ajándékodat drága papírba.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nem egyszerű a kérdés, mert igényli az extrém dolgokat. Hűvös elegancia, egzotikum, fekete ruhák, táskák, kiegészítők mindig bejönnek nála. A könyvekben a krimit, a pszichológiát, az ezotériát vagy az erotikus irodalmat részesíti előnyben. Csábító parfüm vagy ezüst ékszer szintén bejön. De lelkesedést vált ki belőlük egy MP3-as lejátszó vagy egy digitális kamera is. Skorpiódnak vehetsz titokzatos fűszereket, furcsa gyógynövényeket, előszeretettel viseltetik a természetes ajándékok iránt is, ilyenek a trópusi növények vagy az indián kegytárgyak az Amazonas vidékéről.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: