Oroszlán

Nem szereti számolgatni a kalóriákat, ezért szívesen eszik reggelire palacsintát. Aki fogyni szeretne, annak sem kell lemondani erről a finomságról, könnyen készíthető diétás palacsinta tészta is!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

A mai napon, különösen fogékony lehet a világ dolgaira, ennek megfelelõen, szinte csak úgy szívhatja magába az új ismereteket. Használja is fel azonnal a mindennapokban, amit ma tanult, s máris érezheti áldásos hatásait annak, amit sikerült elsajátítania. A siker nagyban motiválja az embert a további lépések megtételére, merítsen ön is erõt belõle, kedves Oroszlán!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei az egészséges életmód nagykövetei. Reggelire egy nagy adag gyümölcstállal is beérik, ami igazi vitaminbomba.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Néha nagyon is nehéz megõriznie az embernek kreatív gondolkodását a társadalom által állított korlátokkal és sztereotípiákkal szemben. Ennek ellenére, ön csak maradjon eredeti, kedves Szûz, s ne kössön semmilyen kompromisszumot sem a minõség rovására!

Az egyes csillagjegyek leggyengébb pontjai: Így leszel képes leküzdeni fóbiádat

Mérleg

A Méreg számára fontos az egyensúly, amire a reggeli összeállításakor is kellő figyelmet fordít. Fehérjedús étkezés, amivel könnyen indul a nap: baconös tojás!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Meglehet, hogy ma forronghat önben a harag valaki iránt, aki mostanában bántotta. Ne tartsa vissza érzelmeit, mert akkor azok csak fokozódhatnak, s még a végén olyan tettekre késztethetik, melyeket késõbb maga is megbán. Adja ki mérgét az elsõ adandó alkalommal és ezzel egyidejûleg engedje is el a dolgot!

Skorpió

Igazi ínyenc, aki nehezen veszi rá magát a diétára – tisztelet a kivételnek. Imád enni, amit mozgással próbál kompenzálni. Egyik kedvenc reggelije a fahéjas csiga.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-21)

Ma meglehet, hogy kissé elzárkózhat a világ elõl elefántcsonttornyába, onnan szemlélve az eseményeket, ám miért lenne ez baj, ha segít új perspektívákat megismerni. Használja a mai napot arra, hogy egy kicsit jobban megláthassa a dolgok valódi értelmét, amit mások talán még csak nem is sejtenek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: