A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nincs igazán érzéked ahhoz, hogy kiszűrd a megfelelő társat. Nagyon okos és intelligens vagy, ugyanakkor érzelmi témákban igen sokszor elakadsz. Inkább csak azt nézed, ki az, akivel jól érzed magad, akivel jó érzés együtt lógni vagy akár utazgatni is, de egyáltalán nem biztos, hogy ő az a társ, aki valóban felébreszti a figyelmedet. Ezért választod gyakran a nem megfelelő partnereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként olyan társat keresel, aki értelmet és célokat ad az életednek, aki megmutatja az utat. Azt viszont már nagyon nem szereted, ha szerelmed irányítani próbál téged. A korlátozást sem viseled jól, de azt sem, ha párod a saját igényeit eléd helyezi. Így viszont hogyan szeretnél egyenrangú, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-24 - A mai szerelmi téren egy igen különleges napnak ígérkezik...

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szerelmet is logikus alapokra helyezed. Olyan partnert keresel, akivel meggyőződésed szerint összeilletek, akiről meg tudod magadat győzni, miért is épp vele lesz majd megfelelő kapcsolatod, a kémiát ugyanakkor már nem tartod logikusnak. Már pedig, ha ez utóbbit mellőzöd a döntéseidből, akkor ne lepődj meg, ha úgy érzed, már megint nem jól választottál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként úszol az érzelmekben. Egyik kapcsolatból ugorhatsz fejest a másikba. Fel kellene ismerned, a lelked mélyén pontosan milyen párkapcsolatra vágysz, és mégis mit szeretnél igazán. Mert nem az számít, milyen magas vagy milyen vékony a párod, sőt az sem lényeges, mennyit keres, ahogyan az sem fontos, hogy elfogadnak-e a szülei vagy sem. A fontos az lenne, hogy az érzéseidre, a szívedre hallgass. Ha szeretitek egymást, semmi más nem számít.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: