A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nincs igazán érzéked ahhoz, hogy kiszűrd a megfelelő társat. Nagyon okos és intelligens vagy, ugyanakkor érzelmi témákban igen sokszor elakadsz. Inkább csak azt nézed, ki az, akivel jól érzed magad, akivel jó érzés együtt lógni vagy akár utazgatni is, de egyáltalán nem biztos, hogy ő az a társ, aki valóban felébreszti a figyelmedet. Ezért választod gyakran a nem megfelelő partnereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként olyan társat keresel, aki értelmet és célokat ad az életednek, aki megmutatja az utat. Azt viszont már nagyon nem szereted, ha szerelmed irányítani próbál téged. A korlátozást sem viseled jól, de azt sem, ha párod a saját igényeit eléd helyezi. Így viszont hogyan szeretnél egyenrangú, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait...

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szerelmet is logikus alapokra helyezed. Olyan partnert keresel, akivel meggyőződésed szerint összeilletek, akiről meg tudod magadat győzni, miért is épp vele lesz majd megfelelő kapcsolatod, a kémiát ugyanakkor már nem tartod logikusnak. Már pedig, ha ez utóbbit mellőzöd a döntéseidből, akkor ne lepődj meg, ha úgy érzed, már megint nem jól választottál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként úszol az érzelmekben. Egyik kapcsolatból ugorhatsz fejest a másikba. Fel kellene ismerned, a lelked mélyén pontosan milyen párkapcsolatra vágysz, és mégis mit szeretnél igazán. Mert nem az számít, milyen magas vagy milyen vékony a párod, sőt az sem lényeges, mennyit keres, ahogyan az sem fontos, hogy elfogadnak-e a szülei vagy sem. A fontos az lenne, hogy az érzéseidre, a szívedre hallgass. Ha szeretitek egymást, semmi más nem számít.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: