Érzed, ahogy felpezsdül a véred, és egyre szerelmesebb leszel? Hamarosan az egész világ kicsattanó színekbe, és szenvedélyes szerelembe burkolózik körülötted, és ez a szerelmes tavaszi láz téged is elér. Készülj fel a szerelemre, mert bekopogtat az ajtódon. Be mered engedni?

Kos

Kos jegyűként már csak egy lépésnyire vagy a szerelemtől. Egyetlen lépés választ el, hogy beleengedhesd magad abba a szerelembe, amelyről álmodozol. Ez a szerelem azonban talán már nem ugyanolyan, mint amilyen kamaszkorodban volt. Talán sokkal szelídebb, megfontoltabb és érettebb…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A szerelem lehetetlen küldetés ezekkel a csillagjegyekkel

Bika

Bika jegyűként szeretnéd, ha életed mesésebb és varázslatosabb lenne? A legjobbkor! Hiszen a tavaszi újjáéledés varázslata elér téged és a szerelmi életedet is. Mintha a tavasztündér új energiát lehelne a csontjaidba, és mintha most térne vissza hozzád a régi szerelmed. Valaki, akire talán már alig emlékszel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrek jegyűként néha azt hiszed, neked már nem juthat igazi, lángoló szerelem. Máskor pedig pontosan tudod, milyen szerencsés vagy a pároddal. A hétvégén érdemes elutaznotok valahova kettesben, és újra szenvedélyt éleszteni a kapcsolatotokba. Az a szerelem, amire vágysz, ott van tőled egyetlen karnyújtásnyira.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rák jegyűként azt hiszed, mindig igazat kell adnod a szerelmednek? Pedig ezen a hosszú hétvégén talán épp az ellentmondásokból és a különbözőségeitekből születnek meg a szerelmes pillanatok. Ne felejtsd el, nem kell egyformának lennetek, hiszen éppen attól erős a kapcsolatotok, hogy teljesen mások vagytok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: