A Vízöntő dolgai kedvezően alakulnak, a Nyilas jó, ha odafigyel a munkahely és a magánélet határaira, az Oroszlánra kapcsolati nehézségek várnak, a Ráknak érdemes lesz utaznia.  Heti horoszkóp március 18-tól.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj! Most ugyanis könnyebben tudod elsajátítani az új tudást, az agyad olyan, mint a szivacs, amely pillanatok alatt magába szívja az információkat. Elérkezik a pillanat, amikor egy régi témát ismét meg kellene beszélned egy hozzád közel álló személlyel, mert most elérheted nála mindazt, amit szeretnél. A pénz legyen tabu téma, mert irigységet válthat ki. Nem kedvez az idő ezen a héten az utazásnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a különleges szellemi képességeid a csillagjegyed alapján! Most te is megtudhatod!

Bika:

A hét legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése. Kitartónak kell lenned egy olyan dologban, amely számodra most különösen fontos. Vannak a környezetedben olyanok, akiknek a viselkedése megdöbbenthet. A barátaid és a hozzád közel állók azonban örömet szerezhetnek neked. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne kezdj öngyógyításba, nyomban fordulj orvoshoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Még az is lehet, hogy korszakalkotó ötlet pattan ki a fejedből, amelyet ha meg tudsz valósítani, anyagilag nagyon jó helyzetbe kerülhetsz. Azonban ezen a héten nem érdemes a felettesednek előadni az elképzeléseidet, mert félő, hogy a reakciója láttán csalódottnak érzed majd magad. Megéri bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Utazás során meglepetés érhet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A kollégáid között talán van olyan személy, akinek a stílusa elfogadhatatlan számodra. De az is megeshet, hogy a munkavégzés során találkozol olyan személlyel, akinek a viselkedése meglepő lehet számodra. A régi párkapcsolatokban – ha eddig nem volt minden fenékig tejföl – most a dolgok a kedved szerint változhatnak. Utazás vagy vizsga jól sikerülhet, jogi ügynek pontot tehetsz a végére ezen a héten.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: