Próbára teszi az élet a szerelmedet a hétvégén. Talán valaki meghökkentő kérdéseket tesz fel, amelyek elől inkább menekülnél, de amelyekre valóban érdemes megkeresned a válaszokat – természetesen a saját válaszaidat. Ez a próbatétel valójában segítség a valódi boldogság felé vezető úton.

Kos

Kos jegyűként talán nem úgy alakul most a szerelmi életed, ahogy szeretnéd. Ez a kis bökkenő azonban csodálatos lehetőségeket tartogat a számodra. Azzal, hogy most meg kell állnod, és el kell gondolkodnod a párkapcsolatodon, lehetőséged nyílik megváltoztatni egy rossz választást, amellyel természetesen sokkal jobb döntést hozhatsz meg.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp november 6. szerda – Ez a te üzeneted a mai napra!

Bika

Bika jegyűként az életben gyakran a legegyszerűbb megoldások bizonyulnak a legjobbnak. A hosszú hétvégén rájöhetsz, hogy felesleges túlbonyolítanod az életedet. Valójában a legegyszerűbb döntések, a legegyszerűbb megoldások gyógyítják most igazán a szerelmi életedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrek jegyűként sokféle negatív és sokféle pozitív példát is látsz magad körül a szerelemre, a párkapcsolatra, az együttélésre. Mégsem kell követned ezeket a példákat, és utánozni is fölösleges. A hosszú hétvégén álmodd meg azt a párkapcsolati szövetséget, amelyre a leginkább vágysz a szíved mélyén.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rák jegyűként sokféle álmod van, és az a legfontosabb, hogy ezeket az álmokat együtt álmodd a szerelmeddel. Mindez mégsem jelenti, hogy ne lehetnének külön álmaitok is. A hosszú hétvégén fel kell ismernetek, hogy csak akkor maradhat erős és tartós a szerelmetek, ha nyitottak vagytok, hogy megőrizzétek az önálló identitásotokat is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: