A csillagjegyek más és más technikával csókolnak. Akad, aki érzékien, mások talán kicsit ügyetlenebbül. Mindenkinek adott ugyanakkor a fejlődés lehetősége. Hogyan csókolnak a csillagjegyek? A horoszkópokból még ezt is megtudhatod.

A Kos (március 20. – április 19.)

Az igazság néha fájdalmas lehet. Kos jegyűként azt gondolod, te vagy a legjobb mindenben, még a csókolózásban sem lehet téged felülmúlni. Le kell törjük a szarvad, ez nem így van. Az a helyzet, igencsak nedvesen csókolsz. A jó hír viszont, hogy gyakorlással csiszolhatsz a technikádon. Leginkább azon, hogy próbálj meg kicsit “szárazabban” csókolni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Amiért a legtöbb párkapcsolat megbukik a horoszkópod szerint

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként épp a Kos ellentéte vagy, ha csókolózásra kerül sor. Nagyon is alaposan megfontolsz minden egyes mozdulatot, nem csinálsz semmit hirtelen vagy váratlanul. Szóval, amilyen érzéki vagy, pontosan olyan jól csókolsz. Nem könnyű neked ellenállni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként kiérdemled a csókolózás bajnoka címet. Horoszkópod szerint ugyanis mindent tudsz, amit tudni lehet a csókról. Minden képességgel rendelkezel hozzá. Pontosan tudod, mikor légy érzéki és lágy, és mikor heves és szenvedélyes. Veled élmény a csók.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

A Rák (június 21. – július 22.)

Akárcsak az Ikrek, Rák jegyűként te is kiváló csókpartner vagy. Nem véletlen, hiszen élvezettel csókolsz. Csókodon keresztül érzéseket közvetítesz. Technikádat tökéletesre csiszolod, és alkalmazkodsz párod igényeihez is. Szerencsés partner, akit megcsókolsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: