Kos

A Kos jegyű csajok magabiztosak és sikerorientáltak, bármit megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Így van ez a szerelemmel is, a kiszemeltjük nem menekülhet. Egy ilyen lány igyekszik mindent megadni a párjának, gyakran apróbb vagy nagyobb ajándékokkal halmozza el. A tettek embere, nála a szavak nem sokat érnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon a pihenés központi szerepet kaphat. Jól esõ lehet egy délutáni szunyóka, vagy összegömbölyödés a fotelben egy jó könyv olvasgatása, vagy egy kis filmezés mellett. Bármit is tegyen, a lényeg mindenképpen a teljes lelki feltöltõdés legyen, a többivel most lehetõségeihez mérten, ne is foglalkozzon. Kellemes kikapcsolódást!

Bika

A Bika akkor szerelmes, ha nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzi magát. Nála egyenlőségjel van a szerelem és a harmonikus kapcsolat között. Ezt a stabilitást nem adná oda semmiért, hiszen mindig is olyan párra vágyott, aki vigyáz rá, aki stabil pont az életében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Kétségtelen, hogy ön, kedves Bika, különös érzékenységet mutat mások érzései, problémái iránt és az sem vitás, hogy ez inkább áldás, mint átok, azonban mégis néha vannak olyan pillanatok az életben, amikor éppen eme különös szenzitivitásának köszönhetõen kerül bajba, vagy sérül meg érzelmileg. Legyen ma különösen óvatos, amikor megértést tanúsít valaki iránt, s különösen gondolja át, milyen tanáccsal is látja el az illetõt, aki most nem biztos, hogy egy hullámhosszon van önnel, ami még konfliktusokhoz vezethet, ha nem elég körültekintõ.

Ikrek

Egy Ikrek csajszi számára a szerelemben a kommunikáció a legfontosabb. Ha még hosszú évek után is romantikusan el tud csevegni a pasijával, akkor tudja, rátalált az igazira. Annak örül a legjobban, ha a másik fél szintén érdeklődő, innen tudja, szeretik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap olyannyira sok tennivalója akadhat, hogy úgy érzi, mintha csak egy forgóajtóba akadt volna egész napra. Az egyik elintézni való, követi a másikat, no és persze, az sem kizárt, hogy egyesek bürokratikus hozzáállása is megkeseríti ügyintézéseit. Ne csüggedjen. Túl lesz ezen is hamarosan, s estére már egy kellemes fotelben, otthon ülve kuporodhat egy csésze tea, vagy kakaó mellett a kedvenc mûsora, vagy egy jó film elé. A nehéz idõkben, gondoljon erre!

Rák

Mivel a Rák jegyű nők a legérzelmesebbek közé tartoznak, nem csoda, hogy a romantikus sétákra esküsznek. A világ végére is elgyalogolnának választottjukkal, ezzel fejezik ki, hogy minden idejüket, egyszóval az egész életüket odaadnák a másiknak. Ha egy Rák igazán szerelmes, minden percet a párjával szeretne tölteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen kipukkadhat a buborék, kedves Rák, ami egy igen nagy csalódáshoz vezethet. Tartsa azonban a lelket önben büszkesége és az, hogy ne adja meg az örömet csalódása tárgyának, hogy összetörni látja önt. Jusson eszébe, hogy a tévedéseknek is megvannak a maga elõnyeik, és ha az ember nem süpped bele a fájdalmába, akkor bizony sokat tanulhat belõlük, legyenek bármily kellemetlenek is. Gondoljon erre és emelkedjen felül!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: