Oroszlán

Az Oroszlán nők úgy élik meg a szerelmet, mintha megkapták volna a főszerepet egy menő hollywoodi filmben. Nem gondolják, hogy bármi rossz van abban, ha a párjuk kényezteti őket, számukra ilyen az igaz szerelem. Persze ebben az esetben viszonoznak is mindent, amit kapnak!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kisé befelé fordulhat, így a szokásosnál, jóval zárkózottabbak és elutasítóbbnak tûnhet másoknak, akik frusztrációjuknak élesen hangot is adhatnak. Tolerálja ezúttal viselkedésük, s inkább, egy-két bölcs mondattal csitítsa õket, mintsem heves vitákba bonyolódjon, azzal csak felkavarhatja mai végtelen nyugalmát, ami most oly pihentetõ. Ha teheti, ma szabadságolja magát és elmélkedjen nyugodtan, ha éppen úgy esik jól. Néha ön is megérdemli egy kicsit, hogy visszavonuljon!

Szűz

A Szüzek tulajdonképpen minden mozdulatukkal szerelmet vallanak, ha tényleg erősek az érzelmeik. Apró gesztusokkal udvarolják körbe a párjukat, például kávét főznek neki vagy reggelit készítenek. Általában fontos számukra a munkájuk, de ha szerelmesek, mindent megtesznek azért, hogy jusson idejük a pasira is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kifejezetten jól telik majd, produktív aktivitással éppúgy, mint kellemes pihenéssel. Egy ilyen, hûvös téli napon nincs is jobb, mint egy eredményes, de fárasztó nap után hazaérve, összebújni kedvesünkkel és nézni valamit, vagy éppen hazafelé venni egy-két ínycsiklandó alapanyagot és fõzni belõlük valami nagyon finomat, ami nem csak testünket, hanem lelkünket is megtölti melegséggel. Tegyen így, kedves Szûz és egy hihetetlenül jó napot zárhat ma, amit érdemes volt megélni!

Mérleg

A Mérleg a klasszikus romantikában hisz! Éjféli csillaglesés, mély beszélgetések, szenvedélyes szeretkezések és persze a tökéletes harmónia. Ha mindez megvan, tuti nagyon szerelmes, még a lánykérésre is igent mondana!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy egyszerûen képtelen parancsolni testének, mely állandóan lassítani akar és pihenni, amikor ön éppen ellenkezõleg, felfelé kapcsolna. Ne erõltesse, ami nem megy, hisz, bármennyire is fontos a szellem, azért éppúgy fizikai lények is vagyunk, akiknek ebbõl következõen vannak határaik. Fogadja ezt el, lassítson és hagyja, hogy regenerálódjon szervezete. Pihenje ki magát!

Skorpió

A Skorpió számára a szerelem a világ legfontosabb érzése! Ugyanakkor nagyon nehezen engedi el magát egy kapcsolatban, mert utálja a kompromisszumokat. Ha azonban a kiszemelt pasinak jó a humora, intelligens és nem mellesleg ultramegbízható, megnyílik, megmutatva, mennyire magával ragadó.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Itt az ideje, hogy ma szó szerint üldögéljen a babérjain, kedves Skorpió, és felhõtlenül élvezze a sikert, mivel kétségtelen, hogy az utóbbi napokban rengeteg mindent sikerült megvalósítania, így méltán kiérdemelte a pihenést, mely, mint tudjuk, akkor esik a legjobban az embernek, ha megérdemelt! Élvezze a helyzetet és az életet! Minden más ráér majd holnap, higgye el.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: