Nyilas

A Nyilas csajok annyira szeretik az önállóságot, hogy alapjáraton egyáltalán nem hajtanak a tartós kapcsolatokra. A szerelem azonban néha őket is utoléri, de csak akkor, ha TÖKÉLETES társra lelnek. Legyen vonzó, legyen vicces, legyen jó az ágyban, és legyen a legjobb barátjuk is. Minden stimmel? Akkor lehet, hogy engednek az érzelmeiknek…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon szükségét érezheti, hogy néhány aprósággal, esetleg ötletes, innen-onnan ellesett trükkökkel, feldobja otthonát, kedves Nyilas. Ez mindenképpen egy remek ötlet, hiszen igazán csak akkor lehet a lakás az ember otthona is egyben, ha, ahogy mi is, folyamatosan változik, kicsit érintetlen marad, kicsit megújul. Nos, a mai napi kreatív energiái eme másodiknak fognak kedvezni, így ne késlekedjen. Irány a hobbi-, vagy háztartási bolt és díszítésre fel!

Bak

A Bak számára az a szerelem, ha olyan társra lel, akivel ki tud alakítani közös szokásokat. Péntek esti vacsi a kedvenc éttermében, vagy évente egy nyaralás a Balcsin, persze mindig ugyanabban a hónapban és ugyanazon a héten. Szerinte ugyanis ilyen egy ideális szerelem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon meglehetõsen sok gondolata támad, néha aggasztó, néha megnyugtató képek kavaroghatnak fejében, melyek értelmezése, összetettségükbõl fakadóan, meglehetõsen nehézkes lehet, kedves Bak. Próbálja meg a helyére tenni fejben a dolgokat, hogy aztán újra magabiztosnak és határozottnak érezhesse magát. Végül egy jó tanács: ami rossz, felejtse el végre, ami pedig pozitív, azt igyekezzen mielõbb megvalósítani és megélni! Ez az igazán boldog élet titka!

Itt a februári szerelmi horoszkóp! Téged is megcsalnak, vagy inkább elmélyül a kapcsolatotok? Most...

Vízöntő

A Vízöntők igazi különcök, így nehéz őket elcsábítani. Sokszor még ők sem tudják eldönteni, hogy szerelem-e egyáltalán, amit éreznek. Nem szeretik ugyanis ilyen egyértelműen megfogalmazni az érzéseiket, mert az olyan végleges, olyan félelmetes. Viszont, ha olyat találnak, aki mindennap tanít nekik valami újat, könnyen lángra lobbanhatnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Fontos, hogy ma végre szembenézzen egy olyan problémával, ami, bár fájdalmas következményeket vonhat maga után, mindennek ellenére, nem tûr további halasztást. Mondja el, amit el kell mondania, s tegye meg, amit tennie kell, különben sosem lesz nyugodalma. Néha jobb, ha egyszer fáj valami, de nagyon, aztán idõvel van esély a megnyugvásra és a sebek gyógyulására, mintha az embert örökké kísérti valami, s mardossa a kétség, örök kárhozatra ítélve ezzel...

Halak

A Halak művészlélek, aki az alkotásain keresztül kommunikál és közli az éréseit a párjával. Ez olykor nehézségeket okozhat, de ha rátalál arra, aki ezekből olvasni tud, hatalmas szerelem lesz a dologból. Fontos számára ez az érzés, mert innen tudja, jó helyen van, így megtalálhatja a lelki békéjét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A legjobb bosszú, ha rossz történik, ha nem hagyja magát megtörni az ember! Szedje hát össze minden erejét és ne hagyja, hogy bármi is elszomorítsa. Az örökös önsajnálatnak és a fájdalmas dolgok folyamatos fel-felhozatalának nincsen semmi értelme, így ne is tegye egyiket se. Tanuljon meg felejteni, hogy megadja a zöld utat újra annak, hogy igazán boldog lehessen!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: