Rák

Rád hat legérdekesebben ez az időszak, mintha kicserélnének. Olyan szelíddé válsz, hogy szinte „fát lehetne vágni a hátadon”. Ez nem rossz dolog, csak légy résen, nehogy kihasználjanak egy „gyenge” pillanatodban. Ha van párod, most különösen intenzív időszak veheti kezdetét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai napon, akármennyire is szorgalmaz egy változást, változtatást, az valahogy mégis mintha visszafelé haladna. Ne veszítse el a reményt és ne hagyja veszni az eddig belefektetett energiákat csak azért, mert nagyon megnehezedett és hosszúra nyúlt az út. Ha végül odaér, meglátja, nem számít majd semmi, csak az, hogy végre megérkezett!

+tipp

Fogj egy könyvet, főzz egy finom teát, és lazíts!

Oroszlán

Elhamarkodott döntéseket hozhatsz, ezért most tudatosan kerüld a pénzügyi döntéseket, és ne írj alá semmilyen szerződést, hacsak azt napokkal előtte át nem tanulmányoztad. Fontos, hogy kikérd szeretteid véleményét, mert most az ijedtség miatt olyan dologba is belevághatsz, amire nem vagy felkészülve.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

+tipp

Relaxálj! Egy hangulatos zenei listával könnyedén kikapcsolódhatsz!

Szűz

Mindig is kritikusan szemlélted a világot, hiszen számodra a józanész a legmeghatározóbb tényező. Most mindenbe bele akarsz szólni, ami lehet, hogy ebben a helyzetben nem a legjobb megoldás. Ezzel könnyen magadra haragíthatod a környezetedet, még ha teljesen jogos is az észrevételed.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Lehet, hogy egy álom, vagy egy ábránd hatására, ma igazán kreatívan érezheti magát, kedves Szûz. Az is lehet, hogy nem egy, hanem több ötlet is az eszébe jut, s hirtelen nem is tudja, melyiket valósítsa meg. Ez ne jelentsen akadályt, írja le ötleteit, majd egyenként álljon neki megvalósításuknak.

+tipp

Szeretsz játszani? Elő a társasjátékokkal és a kártyapaklikkal!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: