Rák

Rád hat legérdekesebben ez az időszak, mintha kicserélnének. Olyan szelíddé válsz, hogy szinte „fát lehetne vágni a hátadon”. Ez nem rossz dolog, csak légy résen, nehogy kihasználjanak egy „gyenge” pillanatodban. Ha van párod, most különösen intenzív időszak veheti kezdetét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Kedves Rák. Bizony olykor elõfordul az életben, hogy nem tudjuk elsõre egy probléma megoldását. Ilyenkor bizony le kell ülni és eltöprengni azon, hogy vajon mi is lehet a kulcsa a dolognak, vagy ha végképp nem megy, akkor kérjen nyugodtan segítséget barátaitól. Amilyen nehéznek tûnhet elsõre megoldandó feladata, oly egyszerûen fogja megcsinálni, miután rájött a megoldásra.

+tipp

Fogj egy könyvet, főzz egy finom teát, és lazíts!

Hétvégi horoszkóp - 2020. Szeptember 18.-20: Minden problémádra, fejfájásodra, gondodra a leghatékonyabb és leggyorsabb gyógyír...

Oroszlán

Elhamarkodott döntéseket hozhatsz, ezért most tudatosan kerüld a pénzügyi döntéseket, és ne írj alá semmilyen szerződést, hacsak azt napokkal előtte át nem tanulmányoztad. Fontos, hogy kikérd szeretteid véleményét, mert most az ijedtség miatt olyan dologba is belevághatsz, amire nem vagy felkészülve.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

+tipp

Relaxálj! Egy hangulatos zenei listával könnyedén kikapcsolódhatsz!

Szűz

Mindig is kritikusan szemlélted a világot, hiszen számodra a józanész a legmeghatározóbb tényező. Most mindenbe bele akarsz szólni, ami lehet, hogy ebben a helyzetben nem a legjobb megoldás. Ezzel könnyen magadra haragíthatod a környezetedet, még ha teljesen jogos is az észrevételed.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Egy nagy találkozás várhat önre, kedves Szûz. Egy ismeretlen léphet be az életébe, aki még nagy fordulatokat okozhat, s, ha nincs kapcsolatban, úgy lehet, ez a személy lesz élete nagy szerelme, ha kapcsolatban van, úgy egy barát, aki segíthet szerelmi élete felpezsdítésében. Mindenesetre vagy így, vagy úgy, de napja romantikusan érhet véget.

+tipp

Szeretsz játszani? Elő a társasjátékokkal és a kártyapaklikkal!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-23 - Meglehet, hogy ma egy igencsak furcsa kapcsolat kezd kibontakozni ön...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: