Mérleg

Kedved támad moziba vagy táncolni menni, esetleg egy hétvégi utazáshoz minden előzetes terv nélkül. Tanácsunk, hogy most semmiképp ne hagyd el a lakást, csak ha nagyon muszáj. Hidd el, ebben az évben még mesés kalandok és utazások várnak rád, addig is pihenj és ügyelj a szeretteid egészségre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

+tipp

Ha már utazás: keresd elő a korábbi utazós fotóidat és nosztalgiázz kicsit!

Holnapi karma horoszkóp július 28. – Izgalmas nap elé nézel, készülj fel mindenre!

Skorpió

A vírus előhozhatja éned búskomor, levert oldalát, ami miatt nem biztos, hogy képes leszel racionális ítéletet hozni. Ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásolják az elhatározásaidat. Lásd ennek a helyzetnek is a pozitív oldalát, koncentrál arra, milyen csodás emberek vesznek körül. A párodra is több időd jut most!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Az elmúlt hét eléggé sûrûre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreesõ sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait.

+tipp

Készíts napitervet!

Nyilas

Mindig is fontos volt számodra a szabadság, mind fizikálisan, mind szellemileg. A túlzott szabadságvágyad magányossá és elszigetelté tesz, teljesen bezárkózol a külvilág előtt, amellyel a környezetedet is frusztrálod. Próbáld összeszedni magad, már csak a családod kedvéért is!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetõen. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitõl eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág.

+tipp

Tartsd a kapcsolatot a barátokkal! Egy jó kis videóchat?

Napi Karmahoroszkóp május 8. – Nehezedre esik a mai napon egy helyben ülni, hiszen....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: