Bak

Előtörnek belőled az eddig gondosan elrejtett érzelmek, és sajnos a felgyülemlett sérelmek is. Ne szégyelld, hogy ilyenkor érzelmesebb vagy, mint máskor, egyedül arra figyelj, hogy ok nélkül ne bánts meg senkit. Ha kell, nyugodtan hívd fel egy barátodat, aki segít átvészelni ezeket a napokat. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma elméje éles lehet, gyors és tele lehet ötletekkel, kedves Bak! Beszélgessen minél többet tapasztaltabbakkal, s szívja magába tudásukat, akkor megsokszorozhatja erejét és hatékonyságát. Az este egy nagy felismeréssel végzõdhet, ami akár ki is jelölheti útját a jövõre nézve!

+tipp

Utazz webkamerák segítségével!

Ez az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

Vízöntő

A csúcson vagy mentálisan! A nehezebb döntéseket és a keményebb feladatokat időzítsd ezekre a napokra, mert lehet, hogy világmegváltó gondolatokat hoz elő belőled a bezártság. Ne félj kimondani, amit gondolsz, állj ki a véleményed mellett, egyszerűen most nincs vesztenivalód. Hajrá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ha jelenleg szingli, akkor mai egy igazán remek alkalomnak ígérkezik, hogy végre burkoltan, vagy nyíltan, de összehozza azt a bizonyos találkát, rendit, amit annyira szeretne! A párkapcsolatban élõ Vízöntõknek sem lesz ma rossz napjuk, hisz nagy áttörést érhetnek el szerelmi téren, ha most nemes egyszerûséggel, bátran kedvesük elé állnak és közlik, hogy mit szeretnének.

+tipp

Most nagyszerű alkalom van arra, hogy belekóstolj új hobbikba.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézd a világod, de most valami megváltozik benned. Túlérzékennyé válsz és elégedetlen leszel. Mindenben csak a nehézséget látod. Szerencsére ez csak egy átmeneti időszak, gyorsan túl leszel rajta.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Nem várt kiadásokkal kezdõdhet az új év, kedves Halak. Ez talán egy picit elszomoríthatja, hiszen senki sem szereti nagyobb költségekbe verni magát rögtön az év elején, de nézze a dolog pozitív oldalát. Legalább az év további részében ezzel már nem kell foglalkoznia. Most talán egy élményrõl kell lemondania, hogy ki tudja fizetni a nem vár kárt, azonban a jövõben ez sokszorosan is megtérülhet.

+tipp

Hallgass meséket, vegyél részt online foglalkozásokon a gyerekekkel.

Erre van szüksége a csillagjegyednek, hogy le zárd régi rossz kapcsolatodat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: