Bak

Előtörnek belőled az eddig gondosan elrejtett érzelmek, és sajnos a felgyülemlett sérelmek is. Ne szégyelld, hogy ilyenkor érzelmesebb vagy, mint máskor, egyedül arra figyelj, hogy ok nélkül ne bánts meg senkit. Ha kell, nyugodtan hívd fel egy barátodat, aki segít átvészelni ezeket a napokat. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Ma elméje éles lehet, gyors és tele lehet ötletekkel, kedves Bak! Beszélgessen minél többet tapasztaltabbakkal, s szívja magába tudásukat, akkor megsokszorozhatja erejét és hatékonyságát. Az este egy nagy felismeréssel végzõdhet, ami akár ki is jelölheti útját a jövõre nézve!

+tipp

Utazz webkamerák segítségével!

Vízöntő

A csúcson vagy mentálisan! A nehezebb döntéseket és a keményebb feladatokat időzítsd ezekre a napokra, mert lehet, hogy világmegváltó gondolatokat hoz elő belőled a bezártság. Ne félj kimondani, amit gondolsz, állj ki a véleményed mellett, egyszerűen most nincs vesztenivalód. Hajrá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

Ma az újságokból, könyvekbõl, tévébõl vagy esetleg más elektronikus forrásból egy izgalmas információhoz juthat, ami teljesen fellelkesítheti, és egyúttal megerõsítheti abban, hogy változtasson, kedves Vízöntõ! Ha a döntés megszületett, a kivitelezést kezdje el azonnal, különben késõbb annál nehézkesebbé válhat a dolog!

+tipp

Most nagyszerű alkalom van arra, hogy belekóstolj új hobbikba.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézd a világod, de most valami megváltozik benned. Túlérzékennyé válsz és elégedetlen leszel. Mindenben csak a nehézséget látod. Szerencsére ez csak egy átmeneti időszak, gyorsan túl leszel rajta.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-15)

A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Halak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal gyõztesen! Tûzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

+tipp

Hallgass meséket, vegyél részt online foglalkozásokon a gyerekekkel.

5 bámulatos okból érdemes randizni a csillagjegyekkel

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: