A csillagjegyek és azok tulajdonságainak ismerete minden körülmények között előnyös helyzettel bír. A főnök-beosztott kapcsolat sajnos csak ritkán alakul ideálisan, általában inkább egy aknamezőhöz hasonlítható. A jó hír, hogy mindenkinek megvan a gyenge pontja, illetve vannak olyan tulajdonságok, amik különbözőségünk ellenére közel hoz egymáshoz. 

Kos 

A Kos született vezető, szeret irányítani, és szereti kiosztani a feladatokat. Ő valóban főnöknek született, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallgatná meg a jó ötleteket, a jó embereket. Amennyiben 1-2 alkalommal bizonyítasz Kos jegyű főnöködnek, utána mindig nyitottan várja, és fogadja az általad feldobott ötleteket. Azt viszont mindig szem előtt, hogy egy Kos jegyű vezetővel lépést kell tartani. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma meglehetõs érdeklõdést mutathat misztikus dolgok, titkok iránt, így meglehet, hogy a nap folyamán elkalandozik, s okkult tudományokról, természetgyógyászatról, történelemrõl, asztrológiáról, alkímiáról, esetleg farmakobotanikáról olvasgat. Bár sok van, ami érdekes és meglepõ a világon, de mindig egy egészséges szkepticizmussal szemlélõdjön, kedves Kos, nehogy egyes kontárok írásai tévútra vigyék.

Bika 

Egy Bika jegyű vezető számára rendkívül fontos a rend, a stabilitás, az ütemezés. A bika mindig megragadja a munka végét, és nem várja hogy más végezze el helyette a feladatokat. Vezetőként nyitott az új lehetőségekre, megértő, és támogató, de csakis abban az esetben, ha látja, hogy a terv működőképes. Ellenkező esetben meg kell várnod amíg az lesz. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A Bika, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Ikrek 

Amennyiben egy Ikrek jegyű vezetővel hoz össze az élet, jól teszed, ha próbálod megismerni. Amikor az Ikrek látja, hogy érdeklődsz iránta, pozitív dologként értékeli. Számára külön izgalmat jelent, ha látja, hogy a bevált szokás ellenére közeledni próbálsz. Semmiképpen sem kell attól tartanod, hogy túl sok mindent megosztasz magadról a főnököddel. Az ikrek mottója: jobb a több, mint a kevés. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: