A csillagjegyek és azok tulajdonságainak ismerete minden körülmények között előnyös helyzettel bír. A főnök-beosztott kapcsolat sajnos csak ritkán alakul ideálisan, általában inkább egy aknamezőhöz hasonlítható. A jó hír, hogy mindenkinek megvan a gyenge pontja, illetve vannak olyan tulajdonságok, amik különbözőségünk ellenére közel hoz egymáshoz. 

Kos 

A Kos született vezető, szeret irányítani, és szereti kiosztani a feladatokat. Ő valóban főnöknek született, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallgatná meg a jó ötleteket, a jó embereket. Amennyiben 1-2 alkalommal bizonyítasz Kos jegyű főnöködnek, utána mindig nyitottan várja, és fogadja az általad feldobott ötleteket. Azt viszont mindig szem előtt, hogy egy Kos jegyű vezetővel lépést kell tartani. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

Bika 

Egy Bika jegyű vezető számára rendkívül fontos a rend, a stabilitás, az ütemezés. A bika mindig megragadja a munka végét, és nem várja hogy más végezze el helyette a feladatokat. Vezetőként nyitott az új lehetőségekre, megértő, és támogató, de csakis abban az esetben, ha látja, hogy a terv működőképes. Ellenkező esetben meg kell várnod amíg az lesz. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ikrek 

Amennyiben egy Ikrek jegyű vezetővel hoz össze az élet, jól teszed, ha próbálod megismerni. Amikor az Ikrek látja, hogy érdeklődsz iránta, pozitív dologként értékeli. Számára külön izgalmat jelent, ha látja, hogy a bevált szokás ellenére közeledni próbálsz. Semmiképpen sem kell attól tartanod, hogy túl sok mindent megosztasz magadról a főnököddel. Az ikrek mottója: jobb a több, mint a kevés. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: