A csillagjegyek és azok tulajdonságainak ismerete minden körülmények között előnyös helyzettel bír. A főnök-beosztott kapcsolat sajnos csak ritkán alakul ideálisan, általában inkább egy aknamezőhöz hasonlítható. A jó hír, hogy mindenkinek megvan a gyenge pontja, illetve vannak olyan tulajdonságok, amik különbözőségünk ellenére közel hoz egymáshoz. 

Kos 

A Kos született vezető, szeret irányítani, és szereti kiosztani a feladatokat. Ő valóban főnöknek született, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallgatná meg a jó ötleteket, a jó embereket. Amennyiben 1-2 alkalommal bizonyítasz Kos jegyű főnöködnek, utána mindig nyitottan várja, és fogadja az általad feldobott ötleteket. Azt viszont mindig szem előtt, hogy egy Kos jegyű vezetővel lépést kell tartani. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Kosok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerõssel, aki hamar rádöbbentheti õket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának fõállásban. Az is elképzelhetõ, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetõségrõl is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Szerdai Horoszkóp - Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a...

Bika 

Egy Bika jegyű vezető számára rendkívül fontos a rend, a stabilitás, az ütemezés. A bika mindig megragadja a munka végét, és nem várja hogy más végezze el helyette a feladatokat. Vezetőként nyitott az új lehetőségekre, megértő, és támogató, de csakis abban az esetben, ha látja, hogy a terv működőképes. Ellenkező esetben meg kell várnod amíg az lesz. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai napon erõs érzések dúlhatnak a Bikában, olyannyira, hogy ugyanolyan, már-már túlzó vehemenciával lesz képes lereagálni egy háborús fotót, mint egy, a küszöbön bukdácsoló kiscicát. Nem szabad ennyire szélsõségesen érzékenynek lennie, különben a túlzott empátia által teljesen megkeseredhetnek mindennapjai a világ szörnyûségeitõl, s, ne feledje, azzal csak ront a helyzeten, ha szomorúsága által ön is áldozatává, s így részévé válik a rossz dolgoknak. Az efféle impulzusok inkább erõsítsék, s merítsen ihletet és motivációt belõlük, hogy hol és hogyan segíthetne, hogy jobbá, szebbé tegye a világot, legyen szó bármíly apróságról is, amit mindezért tehet. Ön értékes ember és igenis sokat dobhat a latba munkálkodása egy szebb jövõért!

Ikrek 

Amennyiben egy Ikrek jegyű vezetővel hoz össze az élet, jól teszed, ha próbálod megismerni. Amikor az Ikrek látja, hogy érdeklődsz iránta, pozitív dologként értékeli. Számára külön izgalmat jelent, ha látja, hogy a bevált szokás ellenére közeledni próbálsz. Semmiképpen sem kell attól tartanod, hogy túl sok mindent megosztasz magadról a főnököddel. Az ikrek mottója: jobb a több, mint a kevés. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: