Oroszlán

Július 23. - augusztus 22.

Az Oroszlán szereti elkápráztatni az embereket, szereti ha megtapsolják a legszebb öltözékében, otthon ülve sajnos ez nem valószínű hogy megtörténhet. Nagylelkű és természetes csapatvezető vagy, meleg, színes és remek gyerekekkel. A karantén alatt remek lehetőség a gyerekekkel való ruhapróbákra, hiszen a képzeletbeli drámaórák, ahol fel kell öltözni egy színdarabhoz, jelenethez, örömmel tölt el ugyan úgy, mint gyermekeidet. Az Oroszlán szeretei a drámát és a jó történeteket, így ha elkötelezi magát egy jó könyv olvasására vagy egy film megnézésére minden este (az állandó telefon nyomkodása helyett), elbűvölőnek érzi magát. Egyszerre egy dologra összpontosítás, és abba beleadod a szívedet, lelkedet, ezért vagy olyan jó a gyermekeid számára.Ha jól nézel ki minden nap, és a hajad is meg van csinálva, akkor érzed magad jól a bőrödben, mert soha nem lehet tudni, hogy ki szólít a Facetime-hoz téged!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

“Az öröm az önkifejezésben rejlik.”

Szűz

Augusztus 23. - szeptember 22.

Az egészséges Szűz érdeklődik az otthoni egészséges táplálkozás és étrend iránt. Itt az ideje, hogy ábécérendbe pakold a szerkényeid tartalmát, és elvégezd a három napos gyümölcslé tisztítást. Mikor adatik meg újra ez a lehetőség? A Szűz, mint az Ikrek, hajlamos a szorongásra, így érdemes minden reggelt egy kis meditációval indítani. A jóga előtti reggeli élő közvetítés egy másik jó ötlet számodra, ha még nem próbáltad ki, keress egy kezdő órát. Összpontosíts a megfelelő étkezésre, az immunitás fokozására, és adj tanácsot a barátaidnak és a szeretteidnek a legújabb egészségügyi trendekről, amelyeket online kutatásod során találtál. Természetesen táplálkozási szakembereket kutass, és “egészség-őrülteket”, ha egész életedben elkerülted a bor diétát, itt az ideje hogy kipróbáld. Tisztítsd meg a számítógép asztalod, gondoskodj a digitális fényképek kinyomtatásáról, készítsd el az edzésterved a személyi edződdel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Szûz, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

A csillagjegyed megmutatja, milyen társ illik hozzád a leginkább

“Ép test, ép lélek” a mantrád.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: