Kos

Szenvedélyes szerető vagy, határtalan energiával és lelkesedéssel. Erős benned a tűz és élvezed a hódítást, ugyanakkor hamar el is unod a játékot ha már megszerezted, akit akartál. Érzelmeid intenzívek és nyers őszinteségednek köszönhetően nem félsz megtenni az első lépést, majd irányítani a történteket. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

Nyugodt Föld jegyként fontos számodra a fizikai érintés, mert ezáltal érzed biztonságban magad és a kapcsolatod. Érzéki vagy és nem félsz kimutatni a vonzódásod a másik iránt. Javíthatatlan romantikusként szilárdan hiszel a tündérmesékben és minden partneredben örök szerelmed látod. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek

A szavak embere vagy, aki szerelme tárgyát mesteri flörtöléssel veszi le a lábáról. Olyan párt keresel, aki intellektuálisan stimulál és megérti, hogy fontos számodra a szabadságod. Szerelmeddel szereted megosztani nézeteidet, ezért előszeretettel bombázod kedves üzenetekkel és telefonhívásokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: