Gondolkodtál már rajta, vajon milyen a kisugárzásod? Milyennek látnak téged a többiek? Milyen láthatatlan energiákat közvetítesz tudattalanul? Ebből a nagyon izgalmas horoszkópból minden csillagjegyről kiderül az igazság.

Mindent mozgásban tart, és átjárja a láthatatlan világot… Ez nem más, mint az energia, hiszen mindennek és mindenkinek van energiája, rezgése, van aura, ami körbevesz bennünket. Elég csak arra gondolni, amikor először találkozol valakivel, még mielőtt bármit is mondana, tudattalanul is kialakul róla egyfajta benyomás. Néhány emberhez láthatatlan erő vonz, vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten taszítónak érzed.

Csodálatos napokat tartogat az ősz számodra, ha ezek a csillagjegyek közé tartozol!

Ha tudod, milyen típusú energiát sugárzol a környezeted felé, könnyebben javíthatod a kapcsolatodat is a külvilággal. Minden csillagjegyből más és más jellegű energia árad: a tűz jegyűek valahogyan mindig a figyelem központjába kerülnek, a levegő jegyek elevenek, frissek, a föld jegyűek nyugodtak és kiegyensúlyozottak, míg a vizes csillagjegyek energiája mélyről fakadó.

A Kos kisugárzása: perzselő

A Kos az állatöv első csillagjegye. Ő a kezdet, az indulás. Uralkodó bolygója, a Mars bolygó tüzessé, temperamentumossá, akaratosság, harciassá, akaratossá, nagyon elszánttá teszi őt. A csillagjegyek legimpulzívabb személyisége, akit szinte folyamatosan hajt a vadászösztön, a céljai megvalósítása.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bika energiája: szilárd

A Bika maga lehetne a Föld. Megvan benne a kellő higgadtság, szilárd és megbízható, nyugodt, szorgalmas, megfontolt csillagjegy, aki valahogy soha nem tűnik túlterheltnek. Az adott problémát módszeresen próbálja körbejárni, ám ez bizonytalansághoz, makacssághoz is vezethet esetében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek kisugárzása: tevékeny

A kettős jegyű Ikrekben időnként valóban úgy tűnik, mintha két lélek energiája lakozna. Társasági lény, folyamatosan jár az agya, rendkívül kíváncsi, kiválóan kommunikál, folyamatosan képzi magát, s egyidejűleg ezer dolgot csinál. Mindig tudja, hogyan kösse le magát, ezért ő biztosan soha nem unatkozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-17

A Rák energiája: melegség

A Rák csillagjegyből árad a melegség. Fontos számára, hogy közeli kapcsolatot alakítson ki a többiekkel, szívesen viseli mások gondját. Nyugtató a belőle áradó energia, ám csak addig, ameddig tekintetbe veszed az érzéseit. Amint megbántva érzi magát, a lehető legdrámaibb módon adja csalódottságát a környezete tudatára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: