Itt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei.

 

Kos

A Kosok nem meglepő módon a hálószobában is az irányító szerepét töltik be, ráadásul odavannak az izgalmakért, extrém helyszínekért. Az öltözékben is a kihívó dolgokat szeretik, a szexi ruhaneműk és magas sarkú cipők a kedvenceik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Szombati Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz.

Bika

A Bikák az érzéki gyönyöröket szeretik, teljesen el tudnak veszni a gyengéd érintésekben, az ízekben és illatokban. Ha előtör belőlük a szenvedély, akkor sok mindenre képesek, teljesen át tudják adni magukat az élvezeteknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Ikrek

Az Ikrek is szeretik az újdonságokat, élvezettel vesznek részt a szerepjátékokban. Ennek a jegynek a szülöttei kacérok és könnyedek, de ugyanakkor nagyon humorosak is, és kedvelik a meglepetéseket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

Rák

A Rákok érzékiek az ágyban, de ilyenkor is a szeretet a legjellemzőbb rájuk. Biztonságot és élvezetet nyújtanak a partnerüknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: