Oroszlán

Bárcsak látnád magad a tükörben, amikor vitatkozol! Erős vagy és határozott, alaposan érvelsz, és ezzel szinte megbénítod a társad, aki egyszerűen nem mer visszaszólni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kisé befelé fordulhat, így a szokásosnál, jóval zárkózottabbak és elutasítóbbnak tûnhet másoknak, akik frusztrációjuknak élesen hangot is adhatnak. Tolerálja ezúttal viselkedésük, s inkább, egy-két bölcs mondattal csitítsa õket, mintsem heves vitákba bonyolódjon, azzal csak felkavarhatja mai végtelen nyugalmát, ami most oly pihentetõ. Ha teheti, ma szabadságolja magát és elmélkedjen nyugodtan, ha éppen úgy esik jól. Néha ön is megérdemli egy kicsit, hogy visszavonuljon!

Szűz

Valld be nyugodtan, hogy melletted nem múlik el nap vita nélkül. A nap huszonnégy órájában képes vagy veszekedni szinte bármin, így a partnerednek úgy tűnhet, mintha kifejezetten élveznéd a vitázást.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kifejezetten jól telik majd, produktív aktivitással éppúgy, mint kellemes pihenéssel. Egy ilyen, hûvös téli napon nincs is jobb, mint egy eredményes, de fárasztó nap után hazaérve, összebújni kedvesünkkel és nézni valamit, vagy éppen hazafelé venni egy-két ínycsiklandó alapanyagot és fõzni belõlük valami nagyon finomat, ami nem csak testünket, hanem lelkünket is megtölti melegséggel. Tegyen így, kedves Szûz és egy hihetetlenül jó napot zárhat ma, amit érdemes volt megélni!

Mérleg

Első látásra úgy néz ki, mintha nem szeretnél harcolni és visszalépnél, de ez részedről egy nagyon tudatos taktika. Te vagy az, aki passzív-agresszív viselkedésével idegbajba tudod kergetni a párod. Csendben, alattomosan bántod, hogy a végén neked adjon igazat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy egyszerûen képtelen parancsolni testének, mely állandóan lassítani akar és pihenni, amikor ön éppen ellenkezõleg, felfelé kapcsolna. Ne erõltesse, ami nem megy, hisz, bármennyire is fontos a szellem, azért éppúgy fizikai lények is vagyunk, akiknek ebbõl következõen vannak határaik. Fogadja ezt el, lassítson és hagyja, hogy regenerálódjon szervezete. Pihenje ki magát!

Skorpió

Nem azért veszekszel, hogy igazad legyen, hanem azért, mert szeretsz szenvedni. Váratlanul és sokszor valódi ok nélkül csapsz le a párodra, aki a meglepetéstől képtelen reagálni. Neki lehet, hogy úgy tűnik, élvezed a veszekedést, de igazából utálod a konfliktusokat. Később meg is bánod, hogy kegyetlen voltál vele.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Itt az ideje, hogy ma szó szerint üldögéljen a babérjain, kedves Skorpió, és felhõtlenül élvezze a sikert, mivel kétségtelen, hogy az utóbbi napokban rengeteg mindent sikerült megvalósítania, így méltán kiérdemelte a pihenést, mely, mint tudjuk, akkor esik a legjobban az embernek, ha megérdemelt! Élvezze a helyzetet és az életet! Minden más ráér majd holnap, higgye el.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: