Nyilas

Egyszerre tudsz nagyon brutális és félénk is lenni, így inkább kihagyod a vitákat. Ha mégis elkerülhetetlen a harc, a szavak erejét használod, és mivel nagyon jó vagy, ha beszélni kell, a vitapartnerednek esélye sem lesz elmondania az álláspontját.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon szükségét érezheti, hogy néhány aprósággal, esetleg ötletes, innen-onnan ellesett trükkökkel, feldobja otthonát, kedves Nyilas. Ez mindenképpen egy remek ötlet, hiszen igazán csak akkor lehet a lakás az ember otthona is egyben, ha, ahogy mi is, folyamatosan változik, kicsit érintetlen marad, kicsit megújul. Nos, a mai napi kreatív energiái eme másodiknak fognak kedvezni, így ne késlekedjen. Irány a hobbi-, vagy háztartási bolt és díszítésre fel!

Bak

Nem könnyű veled vitába szállni! Okosan és megfontoltan érvelsz, de nem tartod magadban a személyeskedő megjegyzéseket, pletykákat, hízelgést sem. Ezeket az apró sértegetéseket persze nem gondolod mindig komolyan, de ettől még durván megbánthatod velük a párod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon meglehetõsen sok gondolata támad, néha aggasztó, néha megnyugtató képek kavaroghatnak fejében, melyek értelmezése, összetettségükbõl fakadóan, meglehetõsen nehézkes lehet, kedves Bak. Próbálja meg a helyére tenni fejben a dolgokat, hogy aztán újra magabiztosnak és határozottnak érezhesse magát. Végül egy jó tanács: ami rossz, felejtse el végre, ami pedig pozitív, azt igyekezzen mielõbb megvalósítani és megélni! Ez az igazán boldog élet titka!

Vízöntő

Szelíd és védtelen vagy a vitában, ezért ne csodálkozz, ha a párod leordítja a fejed, mert nem bírja, hogy csendben tűröd a veszekedést.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Fontos, hogy ma végre szembenézzen egy olyan problémával, ami, bár fájdalmas következményeket vonhat maga után, mindennek ellenére, nem tûr további halasztást. Mondja el, amit el kell mondania, s tegye meg, amit tennie kell, különben sosem lesz nyugodalma. Néha jobb, ha egyszer fáj valami, de nagyon, aztán idõvel van esély a megnyugvásra és a sebek gyógyulására, mintha az embert örökké kísérti valami, s mardossa a kétség, örök kárhozatra ítélve ezzel...

Halak

Simán játszhatnád egy drámai film szerepét is, annyira bele tudod élni magad a szerepedbe, ha vitáról van szó. Sírsz, kikészülsz, áldozatként tünteted fel magad, a hangos sírással pedig totálisan elnyomod a vitapartnered minden szavát. Egy kicsit néha vegyél vissza, hadd kapjon szót a másik fél is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A legjobb bosszú, ha rossz történik, ha nem hagyja magát megtörni az ember! Szedje hát össze minden erejét és ne hagyja, hogy bármi is elszomorítsa. Az örökös önsajnálatnak és a fájdalmas dolgok folyamatos fel-felhozatalának nincsen semmi értelme, így ne is tegye egyiket se. Tanuljon meg felejteni, hogy megadja a zöld utat újra annak, hogy igazán boldog lehessen!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: