Vajon a különböző csillagjegyek szülöttei hogyan viszonyulnak a szerelemhez? Megbízható társat választottál? Most minden kiderül. 

Bak

A Bak nagy küzdő, aki általában eléri a célját, és ez nem csak a munkájára, hanem a párválasztására is igaz. Akaratos, ezért akkor lesz kiegyensúlyozott a kapcsolata, ha szerelme képes elfogadni, hogy nem ő irányít, és társához képest ambiciózus. Utálja a lusta, életcél nélküli, léhűtő embereket. Fontos, hogy szerelme okos, sikeres, gazdag és okos legyen. A Bak számára fontosak az anyagiak, és az, hogy társával együtt tudják elérni a kitűzött célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Mai nap úgy érezheti magát, hogy erejének a végén áll. Töltse az estét másokkal, barátaival. Próbáljon meg egy kreatív elfoglaltságot találni és elméjét újra felfrissíteni. Akár festés, fényképezés, sport, egy hangszer elsajátítása is már új távlatokat nyithat meg ön elõtt. Ne féljen idõt szánni új dolgok megismerésére, hisz mind ebbõl csak profitálhat. Ne veszítse el jókedvét, mert az nem vall önre.

Kos a Kossal, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű pasival jársz

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadság lételem, ezért olyan társra van szüksége, aki nem korlátozza, inkább támogatja elképzeléseiben és álmaiban. Romantikus, légies, könnyed szerető, aki sokat ad a változatos programokra, és kedveli a kreatív ötleteket. Nagyon mélyen tud szeretni, és ki is mutatja az érzelmeit. Amennyiben magához méltó társra lel, hűséges és ragaszkodó annak ellenére, hogy társaságban légies lényével mindig felkelti az ellenkező nem tagjainak a figyelmét, és szívesen fürdik a bókok tengerében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: