Vajon a különböző csillagjegyek szülöttei hogyan viszonyulnak a szerelemhez? Megbízható társat választottál? Most minden kiderül. 

Bak

A Bak nagy küzdő, aki általában eléri a célját, és ez nem csak a munkájára, hanem a párválasztására is igaz. Akaratos, ezért akkor lesz kiegyensúlyozott a kapcsolata, ha szerelme képes elfogadni, hogy nem ő irányít, és társához képest ambiciózus. Utálja a lusta, életcél nélküli, léhűtő embereket. Fontos, hogy szerelme okos, sikeres, gazdag és okos legyen. A Bak számára fontosak az anyagiak, és az, hogy társával együtt tudják elérni a kitűzött célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

A Siker 10 Törvénye, melyek a te életedet is megváltoztathatják!

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadság lételem, ezért olyan társra van szüksége, aki nem korlátozza, inkább támogatja elképzeléseiben és álmaiban. Romantikus, légies, könnyed szerető, aki sokat ad a változatos programokra, és kedveli a kreatív ötleteket. Nagyon mélyen tud szeretni, és ki is mutatja az érzelmeit. Amennyiben magához méltó társra lel, hűséges és ragaszkodó annak ellenére, hogy társaságban légies lényével mindig felkelti az ellenkező nem tagjainak a figyelmét, és szívesen fürdik a bókok tengerében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: