Vajon a különböző csillagjegyek szülöttei hogyan viszonyulnak a szerelemhez? Megbízható társat választottál? Most minden kiderül. 

Bak

A Bak nagy küzdő, aki általában eléri a célját, és ez nem csak a munkájára, hanem a párválasztására is igaz. Akaratos, ezért akkor lesz kiegyensúlyozott a kapcsolata, ha szerelme képes elfogadni, hogy nem ő irányít, és társához képest ambiciózus. Utálja a lusta, életcél nélküli, léhűtő embereket. Fontos, hogy szerelme okos, sikeres, gazdag és okos legyen. A Bak számára fontosak az anyagiak, és az, hogy társával együtt tudják elérni a kitűzött célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kifejezetten nehéz lehet ma együttmûködnie másokkal, különösen, ha azt tapasztalja, hogy õk sem igazán hajlandóak önnel harmóniában tevékenykedni. A közös munka pedig ma különösen fontos lenne, hogy eredményeket tudjon felmutatni, így nyeljen egy nagyot, kedves Bak, s csak azért is kötelezze el magát a konszenzus mellett!

Most kiderül hogyan vészelik át a tavaszi nehéz időszakot a csillagjegyek

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadság lételem, ezért olyan társra van szüksége, aki nem korlátozza, inkább támogatja elképzeléseiben és álmaiban. Romantikus, légies, könnyed szerető, aki sokat ad a változatos programokra, és kedveli a kreatív ötleteket. Nagyon mélyen tud szeretni, és ki is mutatja az érzelmeit. Amennyiben magához méltó társra lel, hűséges és ragaszkodó annak ellenére, hogy társaságban légies lényével mindig felkelti az ellenkező nem tagjainak a figyelmét, és szívesen fürdik a bókok tengerében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Vízöntõ, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: