Szűz

Az ő figyelme a legapróbb részletek fölött sem sikkad el. Mindent észrevesz, és azonnal átlátja, ha valaki át akarja verni őt. Összeszedett, nem lehet félrevezetni, mert apró mozaikokból, elejtett megjegyzésekből pillanatok alatt összerakja a teljes képet. Igazi vezető egyéniség, nem beosztottnak született. Ha valamit akar, azért a végsőkig küzd, számára nincsen vesztes helyzet. Gyorsan tanul, legyen szó új szakmáról, hobbiról vagy nyelvről, szóval ha ilyenbe vágnál bele, hajrá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mindennapi rutin ma némi fejfájást okozhat önnek, kedves Szûz. Ne hagyja azonban, hogy legyûrjék a problémák! Használja kiváló problémamegoldó, és kommunikációs képességét, akkor hamarabb legyûrheti az akadályokat. Ha mindez által sikerül meglátnia a megoldási lehetõségeket, szinte játszi könnyedséggel oldhatja ki a Gordiuszi csomót! Ne legyenek kétségei, hisz, ha valaki, hát ön az, aki akkor is átlát a káoszon, ha mások már rég eltévedtek a labirintusban...

Bak

Tipikus értelmiségi csillagjegy. Tájékozott, állandóan olvas, számára nem létezik olyan téma, ami ne érdekelné. Bármiről lehet kérdezni, mert mindenre tudja a választ, ez pedig az érdeklődő személyiségének köszönhető. Ha pénzügyekről van szó, akkor is számíthat rá a környezete, mert addig nem nyugszik, amíg az utolsó mondatig nem olvas el például egy szerződést. A tanítás is a vérében van, számára az okítás nem teher, hanem egy csodás feladat. Nem létezik számára nehéz feladat, mindennel megküzd, ami elékerül. Micsoda személyiség! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Mai nap úgy érezheti magát, hogy erejének a végén áll. Töltse az estét másokkal, barátaival. Próbáljon meg egy kreatív elfoglaltságot találni és elméjét újra felfrissíteni. Akár festés, fényképezés, sport, egy hangszer elsajátítása is már új távlatokat nyithat meg ön elõtt. Ne féljen idõt szánni új dolgok megismerésére, hisz mind ebbõl csak profitálhat. Ne veszítse el jókedvét, mert az nem vall önre.

Ezt nem mered bevallani magadnak a csillagjegyed alapján

Vízöntő

Elképesztően okos és intelligens, még a művészetekben is páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége irigylésre méltó, azonnal megbirkózik még a legnehezebb helyzetekkel is. Igazi stratéga, mesteri képessége van ahhoz, hogy profin irányítson egy-egy projektet vagy csapatot. Ha valamibe belevág, azonnal megtanulja, ügyesen halad végig a ranglétrán. A családját is ő ösztönzi az újdonságok megtanulására, szülőként sokat segít a gyermekeinek a tanulásban, a párját pedig mindig ösztönzi arra, hogy küzdjön az előrejutásért. Csodás tulajdonságok, sose add fel ezeket. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.