Szűz

Az ő figyelme a legapróbb részletek fölött sem sikkad el. Mindent észrevesz, és azonnal átlátja, ha valaki át akarja verni őt. Összeszedett, nem lehet félrevezetni, mert apró mozaikokból, elejtett megjegyzésekből pillanatok alatt összerakja a teljes képet. Igazi vezető egyéniség, nem beosztottnak született. Ha valamit akar, azért a végsőkig küzd, számára nincsen vesztes helyzet. Gyorsan tanul, legyen szó új szakmáról, hobbiról vagy nyelvről, szóval ha ilyenbe vágnál bele, hajrá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Bak

Tipikus értelmiségi csillagjegy. Tájékozott, állandóan olvas, számára nem létezik olyan téma, ami ne érdekelné. Bármiről lehet kérdezni, mert mindenre tudja a választ, ez pedig az érdeklődő személyiségének köszönhető. Ha pénzügyekről van szó, akkor is számíthat rá a környezete, mert addig nem nyugszik, amíg az utolsó mondatig nem olvas el például egy szerződést. A tanítás is a vérében van, számára az okítás nem teher, hanem egy csodás feladat. Nem létezik számára nehéz feladat, mindennel megküzd, ami elékerül. Micsoda személyiség! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Vízöntő

Elképesztően okos és intelligens, még a művészetekben is páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége irigylésre méltó, azonnal megbirkózik még a legnehezebb helyzetekkel is. Igazi stratéga, mesteri képessége van ahhoz, hogy profin irányítson egy-egy projektet vagy csapatot. Ha valamibe belevág, azonnal megtanulja, ügyesen halad végig a ranglétrán. A családját is ő ösztönzi az újdonságok megtanulására, szülőként sokat segít a gyermekeinek a tanulásban, a párját pedig mindig ösztönzi arra, hogy küzdjön az előrejutásért. Csodás tulajdonságok, sose add fel ezeket. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!