Szűz

Az ő figyelme a legapróbb részletek fölött sem sikkad el. Mindent észrevesz, és azonnal átlátja, ha valaki át akarja verni őt. Összeszedett, nem lehet félrevezetni, mert apró mozaikokból, elejtett megjegyzésekből pillanatok alatt összerakja a teljes képet. Igazi vezető egyéniség, nem beosztottnak született. Ha valamit akar, azért a végsőkig küzd, számára nincsen vesztes helyzet. Gyorsan tanul, legyen szó új szakmáról, hobbiról vagy nyelvről, szóval ha ilyenbe vágnál bele, hajrá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen sok minden változhat ön körül, kedves Szûz, s némely változás ráadásul, eleinte kissé nyugtalanító lehet, ám higgye el, valójában nincs miért aggódnia, sõt, kifejezetten jó irányt vehetnek végül a dolgok! Használja kreativitását az új kihívásokkal szembeni helytállása során, akkor nem csak nagy sikereket érhet el, hanem munkássága is úttörõ és példamutató lehet majd mások számára!

Bak

Tipikus értelmiségi csillagjegy. Tájékozott, állandóan olvas, számára nem létezik olyan téma, ami ne érdekelné. Bármiről lehet kérdezni, mert mindenre tudja a választ, ez pedig az érdeklődő személyiségének köszönhető. Ha pénzügyekről van szó, akkor is számíthat rá a környezete, mert addig nem nyugszik, amíg az utolsó mondatig nem olvas el például egy szerződést. A tanítás is a vérében van, számára az okítás nem teher, hanem egy csodás feladat. Nem létezik számára nehéz feladat, mindennel megküzd, ami elékerül. Micsoda személyiség! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma egy kicsit érzékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Bak, aminek folytán meglehetõsen intuitívan reagálhat a társadalmi, politikai problémákra. Hasznosítsa eme érzését valami jóra és az így nyert indíttatással szervezzen esetleg egy adománygyûjtõ, vagy jótékonysági eseményt, segítsen ott ahol tud, és meglátja rengeteg hasonló ember van, akik segítenek és ettõl bizony szebb lesz a világ.

Ők a legintelligensebb csillagjegyek: mindig átgondolnak mindent, megfontoltak

Vízöntő

Elképesztően okos és intelligens, még a művészetekben is páratlanul tehetséges lehet. A problémamegoldó képessége irigylésre méltó, azonnal megbirkózik még a legnehezebb helyzetekkel is. Igazi stratéga, mesteri képessége van ahhoz, hogy profin irányítson egy-egy projektet vagy csapatot. Ha valamibe belevág, azonnal megtanulja, ügyesen halad végig a ranglétrán. A családját is ő ösztönzi az újdonságok megtanulására, szülőként sokat segít a gyermekeinek a tanulásban, a párját pedig mindig ösztönzi arra, hogy küzdjön az előrejutásért. Csodás tulajdonságok, sose add fel ezeket. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma eljátszhat a gondolattal, kedves Vízöntõ, hogy tudatosabban vigye életét. Ez egy igazán remek ötlet és mindenképpen önnek való küldetés. Tervezze meg alaposan, hogy min és hogyan szeretne változtatni, írja le pontosan teendõit és az ehhez szükséges dolgokat pontról pontra és vágjon bele a nagy feladatba.