Lerántjuk a leplet azokról a tévhitekről, melyek már régóta terjednek ezekről a csillagjegyekről. Lehet, hogy most olyan tulajdonságod is felfedjük, amelyről eddig nem is tudtál! Nézzük először a következő négy zodiákust! 

 

Nyilas

Durva és érzéketlennek írják le, pedig ez egyáltalán nincs így. Igaz, hogy időnként megbánt másokat, de utána ő nyit először a megbocsátás felé. Szenvedélyes tűzjegy lévén a Nyilas nehezen képes megfékezni indulatait, hirtelen gerjed haragra, ekkor viszont nincs előtte akadály. Ettől függetlenül azonban egy érzelmes lélek, akinek empatikus képességei vannak. Emellett jól tud bánni az emberekkel, számára a kapcsolatteremtés könnyű feladat. Örök optimista, ő az, aki felvidítja a legszomorúbb embert is a környezetében. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma egy meglehetõsen nagy erõpróba várhat önre, kedves Nyilas, ami elsõre talán megijesztheti, ám ne engedjen teret a félelmeinek, inkább erõsítse meg önmagát, s rugaszkodjon neki a megoldáskeresésnek, méghozzá teljes erõbedobással! Ha így tesz, végül nem csak a sikert könyvelheti el, hanem sokat erõsíthet önbizalmán is a gyõzelem!

Bak

A közhiedelem szerint hiányzik belőle a spontaneitás, gondolkodásmódja földhöz pedig ragadt. A Bak földjegyként valóban erősen kötődik a realitás talajához, ám nem egy rideg egyén, aki nem képes nyitott lenni az újdonságokra. A problémák megoldásában viszont ő a legjobb! Mindig több szempontból elemzi a felmerült melléfogást, aminek hála általában meg is találja rájuk a legjobb megoldást. Kitartó és ambiciózus egyén, ennek hála pedig a munka világában nagy sikereket érhet el, mely a pletykákkal ellentétben igenis jó befektetéseket hoz számára. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma egy kicsit érzékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Bak, aminek folytán meglehetõsen intuitívan reagálhat a társadalmi, politikai problémákra. Hasznosítsa eme érzését valami jóra és az így nyert indíttatással szervezzen esetleg egy adománygyûjtõ, vagy jótékonysági eseményt, segítsen ott ahol tud, és meglátja rengeteg hasonló ember van, akik segítenek és ettõl bizony szebb lesz a világ.

Vízöntő

Furcsa, különc figurának látja őt a világ. Gyakran zárkózottnak, magába fordulónak gondolják, ezért sokan kerülik őt. Habár a Vízöntő tényleg szeret egyedül lenni, a társasági élet igenis fontos az életében. Sőt, ha valami igazán érdekli, akkor tűzön-vízen átmegy csakis azért, hogy keresztül vigye a célját. Hozzád a kreatív munkák állnak a legközelebb, nem véletlen, hogy rengeteg művészt találunk a jegy szülöttei között. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma eljátszhat a gondolattal, kedves Vízöntõ, hogy tudatosabban vigye életét. Ez egy igazán remek ötlet és mindenképpen önnek való küldetés. Tervezze meg alaposan, hogy min és hogyan szeretne változtatni, írja le pontosan teendõit és az ehhez szükséges dolgokat pontról pontra és vágjon bele a nagy feladatba.

Halak

Ösztönös, naiv lénynek tarják sokan e jegy szülötteit. Úgy vélik, álomvilágban élik életüket és túlságosan is befolyásolhatóak. Bár a Halak cselekedeteit sokszor tényleg nem a logika határozza meg, mégis elmondható, hogy könnyedén hoznak jó döntéseket. Ezen jegy szülöttei különleges látásmóddal, gyakran mély spirituális érzékkel vannak megáldva, mely az élet bármely területén nagy előnyt jelent. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

A mai egy tökéletes nap lehet arra, hogy tágítsa tudását, kedves Halak. Biztosan sok minden foglalkoztatja és sokszor eszébe jut, hogy olyan jó lenne érteni egy-egy önt érdeklõ dologhoz. Itt az alkalom, nem érdemes tovább halogatni álmait, mert ma megtalálhatja azt a hobbit, ami a késõbbiekben akár hivatásává is válhat, ha pedig mégis félne belevágni egy hosszabb elkötelezettségbe, akkor kezdetnek vegyen egy könyvet a témában.