Ikrek

Ez nagyon érdekes hónap lesz a számodra. A Vénusz az Ikrek jelébe lép a harmadik napon, és egy ideig ott marad. Azok számára, akiknek szerelmi gondjaik vannak, ez az időszak nyitva áll a megoldásra. Ez egy tanulságos tapasztalat lesz, amikor jobban megismered a múltbéli és jelenlegi kapcsolataidat, és kulcsot adsz a jövőre gondolkodáshoz. A Nap a hónap első felében a Kosban van, és a közösségi médián keresztül hozza létre a kapcsolatot a barátokkal. Gyorsan élsz a kommunikációval kapcsolatban, és amikor a Merkúr belép a Kosba a tizenegyedik napon, látni fogod milyen jó lehetsz. Van némi elismerés mivel aktívabb leszel a közösségi platformokon, potenciálisan új barátokat és kapcsolatokat szerezhetsz. Mikor a Mérlegben van a telihold, izgalmakat okoz az életedben ezen utazás során. Ez felidézi a kreativitásodat is, és arra késztet, hogy dolgozz és több dolgot hozz létre (főleg az ott élő művészek és írók számára). Május megkezdi az átalakulás időszakát, és ígéretet fogsz tenni az önmegtartóztatás új útjára.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Mérleg, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Rák

Április ígéretes lesz, érdekes és kissé bosszantó, mivel feszültségeket kap mind a Baktól, mind a Kostól, de ellenálló képességeddel megtalálod az utat a hatalom felé. A kemény munka ütemterv szerint fog történni, és úgy fogod érezni hogy nem szünetmentes. Bizonyos nyomást fogsz érezni, amikor megpróbálod újratervezni az ütemtervet, mert ha bármi történik, túlterhelt lehetsz. A Mérlegben a telihold némi harmóniát és egyensúlyt teremt a környezetében, egy ideig megállítva az őrültséget, és kellemes lélegzetvételre ad engedélyt. Az Ikrekben a Vénusz némi megkönnyebbülést és relaxációt is nyújt, mivel a szorongás lassan elcsúszik, visszatérve az ideiglenes normális érzethez. Amikor a nap belép a Bika jelébe, akkor fogékonyabbak lesznek a szezon által kínált lehetőségekre. A barátokkal való kapcsolattartás hatalmas témája lesz ennek az átmenetnek, és az Új hold felkeltheti a figyelmedet, főleg az elszigeteltség gyakorlására. A Plútó és a Jupiter együttléte mindenki számára unalmas lesz, és lehet hogy ebben az időszakban meditálni kell, hogy elbomlaszhasd azokat a közeli kapcsolatokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Bika, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Ez a 6 csillagjegy a legtitokzatosabb mind közül! A tiéd köztük van?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: