Március 24-én az Újhold a Kos jelében van, nagy szükség van erre mindenkinek ezekben az időkben. A világ álló helyzetben van, és arra várunk hogy onnan folytathassunk mindent, ahonnan abba hagytuk. Ez az újhold eddigi nem ismert új elméletekkel és inspirációkkal jár. Ahol elvesztettük az irányítást, most újra visszazökkenhetünk a régi kerékváságba. A Szaturnusz belépett a Vízöntő jelébe, és mindannyian új nyomásokat és változásokat éreztünk a Szaturnustól a Bak áthaladásakor. Most várunk, de a jövőre nézve ez a Kos-szezon komoly cselekedeteket és változásokat ígér. A Kos új kezdeteket és erőt jelent. A Mars irányítása alatt ez a hatalom és a dominancia jele. Az új hold felemelkedik, és arra késztet bennünket, hogy újra higgyünk a receptben, amely a fejfájáshoz szükséges.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Ma könnyen megeshet, hogy egyszerûen képtelen azon feladataira koncentrálni, melyekkel foglalkozni kényszerül. Ne hibáztassa magát, ha nem sikerülne valami, mert ez a kialakult, mai helyzet, nem csak önön múlott.

Kos

Végül elérjük a jeledet, és mindannyian várjuk a változást. Ironikus módon, miközben Kos szeret mozogni és felfedezni, de a világ lassan megállt.Ez az új hold tudatosságot fog adni neked, amikor ötletekkel és motivációval tele leszel a következő kihívások megválaszolásához. Még ha úgy is érzed, hogy minden szétcsúszik, az optimizmus szikrája megmarad benned. A legjobb számodra most az, hogy továbbra is töretlenül bízol a legjobbakkban a jövőre való tekintettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Mostanában úgy tûnik, nagyon jól mennek a dolgai, kedves Bak, szinte már túl jól. Ez a tudat pedig bizony okozhat önben némi frusztráltságot, hogy vajon meddig is tart a szerencséje. Ne aggódjon, s ne törõdjön a kétségeivel, mert minden csakis magán múlik és nem a szerencsén.

Napi Karmahoroszkóp május 6. szerda – Az elmúlt időszak erőfeszítései úgy látszik kifizetődnek végre....

Bika

Ez az újhold kihívásokat jelenthet számodra, mivel olyan pillanatokat hozhat vissza, amelyek kudarcot sugalhatnak. Békülj ki a múlttal és készülj fel a jövőre. A Kos energia újjáéled, reményt ad, és ott nyújt neked lehetőséget, ahol nem számítottál rá. Tekints úgy erre az időszakra, hogy ez egy pihenő időszak, kezd el gyűjteni az energiát a te évszakodhoz. Nézd mindig a dolgok világosabb oldalát, és továbbra is koncentrálj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Megérzései a közelgõ dolgokat tekintve helyesnek bizonyulhatnak. Fõként rossz elõérzetei azok, amik ma igencsak elõtérbe kerülhetnek és lehet, hogy be is bizonyosodhatnak. Döntéseiben és tetteiben is hallgasson elsõsorban önmagára, mert késõbb ez lesz az ön számára a legkifizetõdõbb, még akkor is, ha most úgy tûnhet mások jobban látják a helyzetet.

Ikrek

Kicsit magányosnak érezheted magad ebben az időszakban, de a Kos Újholdja emlékeztet azokra a nagyszerű barátaidra, akikkel rendkívül fontos kapcsolatba lépned. Azt is jelenti, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg akár interneten keresztül is. Hallgasd meg azokat a barátidat, akik ösztönöznek téged és motiválnak, mert ezek képesek segíteni megőrizni a hidegvéredet a közelgő lehetőségek során. A kommunikáció iránti szereteted lehetővé teszi számodra, hogy boldogulj ezen átutazás során, mivel ez könnyebben összekapcsol téged másokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Munkájában bizonytalanság támadhat, kedves Ikrek. Lehet, rég óta dolgozik mostani helyén, ám ennek ellenére is történhetnek olyan, ön felett álló dolgok, melyek kétségessé tehetik jövõjét. Most lehet itt az ideje, hogy megmutassa, ha rákapcsol, mire képes igazán. Tartson ki, a nap végére kiderül milyen irányba megy tovább az élet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: