Március 24-én az Újhold a Kos jelében van, nagy szükség van erre mindenkinek ezekben az időkben. A világ álló helyzetben van, és arra várunk hogy onnan folytathassunk mindent, ahonnan abba hagytuk. Ez az újhold eddigi nem ismert új elméletekkel és inspirációkkal jár. Ahol elvesztettük az irányítást, most újra visszazökkenhetünk a régi kerékváságba. A Szaturnusz belépett a Vízöntő jelébe, és mindannyian új nyomásokat és változásokat éreztünk a Szaturnustól a Bak áthaladásakor. Most várunk, de a jövőre nézve ez a Kos-szezon komoly cselekedeteket és változásokat ígér. A Kos új kezdeteket és erőt jelent. A Mars irányítása alatt ez a hatalom és a dominancia jele. Az új hold felemelkedik, és arra késztet bennünket, hogy újra higgyünk a receptben, amely a fejfájáshoz szükséges.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Kos

Végül elérjük a jeledet, és mindannyian várjuk a változást. Ironikus módon, miközben Kos szeret mozogni és felfedezni, de a világ lassan megállt.Ez az új hold tudatosságot fog adni neked, amikor ötletekkel és motivációval tele leszel a következő kihívások megválaszolásához. Még ha úgy is érzed, hogy minden szétcsúszik, az optimizmus szikrája megmarad benned. A legjobb számodra most az, hogy továbbra is töretlenül bízol a legjobbakkban a jövőre való tekintettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Bika

Ez az újhold kihívásokat jelenthet számodra, mivel olyan pillanatokat hozhat vissza, amelyek kudarcot sugalhatnak. Békülj ki a múlttal és készülj fel a jövőre. A Kos energia újjáéled, reményt ad, és ott nyújt neked lehetőséget, ahol nem számítottál rá. Tekints úgy erre az időszakra, hogy ez egy pihenő időszak, kezd el gyűjteni az energiát a te évszakodhoz. Nézd mindig a dolgok világosabb oldalát, és továbbra is koncentrálj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Ikrek

Kicsit magányosnak érezheted magad ebben az időszakban, de a Kos Újholdja emlékeztet azokra a nagyszerű barátaidra, akikkel rendkívül fontos kapcsolatba lépned. Azt is jelenti, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg akár interneten keresztül is. Hallgasd meg azokat a barátidat, akik ösztönöznek téged és motiválnak, mert ezek képesek segíteni megőrizni a hidegvéredet a közelgő lehetőségek során. A kommunikáció iránti szereteted lehetővé teszi számodra, hogy boldogulj ezen átutazás során, mivel ez könnyebben összekapcsol téged másokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Ikrek! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: