Március 24-én az Újhold a Kos jelében van, nagy szükség van erre mindenkinek ezekben az időkben. A világ álló helyzetben van, és arra várunk hogy onnan folytathassunk mindent, ahonnan abba hagytuk. Ez az újhold eddigi nem ismert új elméletekkel és inspirációkkal jár. Ahol elvesztettük az irányítást, most újra visszazökkenhetünk a régi kerékváságba. A Szaturnusz belépett a Vízöntő jelébe, és mindannyian új nyomásokat és változásokat éreztünk a Szaturnustól a Bak áthaladásakor. Most várunk, de a jövőre nézve ez a Kos-szezon komoly cselekedeteket és változásokat ígér. A Kos új kezdeteket és erőt jelent. A Mars irányítása alatt ez a hatalom és a dominancia jele. Az új hold felemelkedik, és arra késztet bennünket, hogy újra higgyünk a receptben, amely a fejfájáshoz szükséges.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ma rengeteg energiát fektethet egy lehetõségbe, ami egy hosszútávú, az ön számára igencsak kedvezõ partnerséghez vezethet. Ehhez azonban szükséges lehet egy kooperatívabb, konstruktívabb kommunikáció kialakítására önök között, amelyhez mind az adó, mind pedig a vevõ szenzorit is finomra kell kalibrálni, hogy száz százalékig kiszûrhetõek legyenek a félreértések. Ha ennek alapjait ma sikerül átbeszélniük, akkor messzire juthatnak egymással, ha viszont nem, akkor bizony a végére nagy csalódás lehet a dologból.

Kos

Végül elérjük a jeledet, és mindannyian várjuk a változást. Ironikus módon, miközben Kos szeret mozogni és felfedezni, de a világ lassan megállt.Ez az új hold tudatosságot fog adni neked, amikor ötletekkel és motivációval tele leszel a következő kihívások megválaszolásához. Még ha úgy is érzed, hogy minden szétcsúszik, az optimizmus szikrája megmarad benned. A legjobb számodra most az, hogy továbbra is töretlenül bízol a legjobbakkban a jövőre való tekintettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

A mai nap eseményei kapcsán komoly aggályai merülhetnek fel egy személlyel kapcsolatban, aki igencsak két lábbal taposhatja most értékrendjét. Érthetõ, ha nem nézi jó szemmel a dolgot, azonban nehézségeket okozhat, hogy ezt a valakit nem lenne olyan egyszerû kizárnia az életébõl, így valamelyest kénytelen lehet viselni a dolgok, ami bizony nem egy kellemes helyzet. Bármilyen nehéz is, próbáljon meg valahogy mégis jól kijönni a dologból, s megoldani valahogy, hogy minél kevesebbet kelljen a jövõben érintkeznie ezzel a valakivel.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-05-05

Bika

Ez az újhold kihívásokat jelenthet számodra, mivel olyan pillanatokat hozhat vissza, amelyek kudarcot sugalhatnak. Békülj ki a múlttal és készülj fel a jövőre. A Kos energia újjáéled, reményt ad, és ott nyújt neked lehetőséget, ahol nem számítottál rá. Tekints úgy erre az időszakra, hogy ez egy pihenő időszak, kezd el gyűjteni az energiát a te évszakodhoz. Nézd mindig a dolgok világosabb oldalát, és továbbra is koncentrálj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Ikrek

Kicsit magányosnak érezheted magad ebben az időszakban, de a Kos Újholdja emlékeztet azokra a nagyszerű barátaidra, akikkel rendkívül fontos kapcsolatba lépned. Azt is jelenti, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg akár interneten keresztül is. Hallgasd meg azokat a barátidat, akik ösztönöznek téged és motiválnak, mert ezek képesek segíteni megőrizni a hidegvéredet a közelgő lehetőségek során. A kommunikáció iránti szereteted lehetővé teszi számodra, hogy boldogulj ezen átutazás során, mivel ez könnyebben összekapcsol téged másokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: