Március 24-én az Újhold a Kos jelében van, nagy szükség van erre mindenkinek ezekben az időkben. A világ álló helyzetben van, és arra várunk hogy onnan folytathassunk mindent, ahonnan abba hagytuk. Ez az újhold eddigi nem ismert új elméletekkel és inspirációkkal jár. Ahol elvesztettük az irányítást, most újra visszazökkenhetünk a régi kerékváságba. A Szaturnusz belépett a Vízöntő jelébe, és mindannyian új nyomásokat és változásokat éreztünk a Szaturnustól a Bak áthaladásakor. Most várunk, de a jövőre nézve ez a Kos-szezon komoly cselekedeteket és változásokat ígér. A Kos új kezdeteket és erőt jelent. A Mars irányítása alatt ez a hatalom és a dominancia jele. Az új hold felemelkedik, és arra késztet bennünket, hogy újra higgyünk a receptben, amely a fejfájáshoz szükséges.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Vízöntõ, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

Kos

Végül elérjük a jeledet, és mindannyian várjuk a változást. Ironikus módon, miközben Kos szeret mozogni és felfedezni, de a világ lassan megállt.Ez az új hold tudatosságot fog adni neked, amikor ötletekkel és motivációval tele leszel a következő kihívások megválaszolásához. Még ha úgy is érzed, hogy minden szétcsúszik, az optimizmus szikrája megmarad benned. A legjobb számodra most az, hogy továbbra is töretlenül bízol a legjobbakkban a jövőre való tekintettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kifejezetten nehéz lehet ma együttmûködnie másokkal, különösen, ha azt tapasztalja, hogy õk sem igazán hajlandóak önnel harmóniában tevékenykedni. A közös munka pedig ma különösen fontos lenne, hogy eredményeket tudjon felmutatni, így nyeljen egy nagyot, kedves Bak, s csak azért is kötelezze el magát a konszenzus mellett!

Ilyen személyiség vagy az indián zodiákusod szerint

Bika

Ez az újhold kihívásokat jelenthet számodra, mivel olyan pillanatokat hozhat vissza, amelyek kudarcot sugalhatnak. Békülj ki a múlttal és készülj fel a jövőre. A Kos energia újjáéled, reményt ad, és ott nyújt neked lehetőséget, ahol nem számítottál rá. Tekints úgy erre az időszakra, hogy ez egy pihenő időszak, kezd el gyűjteni az energiát a te évszakodhoz. Nézd mindig a dolgok világosabb oldalát, és továbbra is koncentrálj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Ikrek

Kicsit magányosnak érezheted magad ebben az időszakban, de a Kos Újholdja emlékeztet azokra a nagyszerű barátaidra, akikkel rendkívül fontos kapcsolatba lépned. Azt is jelenti, hogy új emberekkel ismerkedhetsz meg akár interneten keresztül is. Hallgasd meg azokat a barátidat, akik ösztönöznek téged és motiválnak, mert ezek képesek segíteni megőrizni a hidegvéredet a közelgő lehetőségek során. A kommunikáció iránti szereteted lehetővé teszi számodra, hogy boldogulj ezen átutazás során, mivel ez könnyebben összekapcsol téged másokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Kedves Ikrek, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: