A nyár utolsó hónapja kisebb-nagyobb megpróbálatásokat és kihívásokat ígér szívügyek terén, mindannyian egy kicsit több szabadságra vágyunk, ami kihathat a párkapcsolatainkra. Mutatjuk, mennyire lesz szerelmes az augusztus!

Kos

Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülsz - hol az egekbe repülsz, hol meg lent a mélyben találod magad! Az biztos, most az állandóságra nem számíthatsz. A te belső hullámzásod, lelkesedésed, érzelmi túlfűtöttséged van a háttérben. „Ami bent, az kint, ami fent az lent”, ahogy Triszmegisztosz ránk hagyta a tudást. Ha nem élvezed ezt a száguldást, hullámzást, inkább vágysz a csendes egymásra figyelés csodájára, akkor rendszeres sporttal igyekezz a középpontod felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Meglehet, hogy ma megzavarja valami a pihenésben, ám ne idegesítse fel magát feleslegesen, különösen, ha egyelõre nem tud lépéseket tenni a probléma megoldása irányába. Felejtse el kicsit a munkát, még, ha ma dolgozni is kényszerül, s inkább tudja le gyorsan, majd adja át magát az élvezeteknek!

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az egész életed! Mutatjuk mire kell figyelned!

Bika

Nem férsz a bőrödbe. Ha van kapcsolatod – robbantgatod. Szükséged van az újra, a kihívásokra, a szabadságra. Ha még keresésben vagy, még véletlenül sem állsz meg ott, ahol esetleg hosszútávban is lehetne gondolkozni. Minden kötöttség ijesztő - neked, aki egyébként a stabilitás után vágyik, a biztosban találja meg önmagát. Aminek nincs helye, az most kiselejteződik – ne is ágálj ellene! Arra azonban vigyázz, hogy a még használható, szeretett dolgokat ne hajítsd ki hirtelen indíttatásból!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti a Bika, mint aki kötélen táncol, s elég egy rossz lépés ahhoz, hogy, kibillenve egyensúlyából, a mélybe zuhanjon. Mindezen kissé labilis gondolkodásmódjára reáadásul nem hat túl pozitívan az sem, hogy ma ingen változatos impulzusok érik, kaphat hideget-meleget egyaránt. Próbáljon meg azonban felülemelkedni a kialakult, nem túl nyugodalmas helyzeten, s, még, ha valamiben bizonytalan is, tegyen úgy, mint aki százszázalékosan bízik a saját elhatározásában és ki is áll ellenük bárkivel szemben. Ezen hozzáállás ma sokat segíthet!

Ikrek

Megköthetetlen vagy. Egy percig sem vagy hajlandó megállni, figyelni, valamiben elmélyülni. Tombol benned a kíváncsiság, a mehetnék, az újra, kihívásokra való igény. Ne kérjen senki se hűséget, se biztosítékot! Ha meg is ígérnéd, ki is csikarnák belőled, biztosan robbantasz, elillansz, még a hátadat sem fogják látni. Ha valaki vigyázni szeretne rád, akkor enged, hagyja, hogy megéld azokat, melyek próbára tesznek. Ha találsz ilyent, talán onnan egy idő után el sem kívánkozol. Talán!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma egy személy, vagy helyzet megijesztheti, amitõl úgy érezheti, jobb lenne inkább visszavonulót fújnia, azonban, ez eszébe se jusson! Tudja, hogy mi a megoldás és képes is azt véghezvinni, így bátran szállhat szembe ma az igazságtalanságokkal. Ha így cselekszik, még maga is meg fog azon döbbenni, milyen nagy dolgokra is képes valójában! Ne feledje továbbá, hogy, bármennyire is idegölõ lehet a mai nap, mindennek meg kellett történnie, hogy végre túlléphessen bizonyos dolgokon, s élhesse kellemesebb körülmények között az életét, legyen szó bármirõl is!

Rák

Szerelmes szívedet mindenki látja, hisz árasztod magadból azokat az energiákat, melyek hívják, csalogatják a másik nemet. Ragyogsz, sugárzol, mosolyogsz, mint egy napsugár melegítesz. Nem is lehet elmenni melletted úgy, hogy ne hass, főleg a kiválasztottakra. Angyalaid is segítségedre vannak. Beszélgess velük, kérd őket, mindent megtesznek, amit csak lehet! Könnyen lehet, hogy külföldön talál rád a szerelem, esetleg egy nem hazánkfia vesz itthon észre. Munkatársi kapcsolatban is lehetsz kedveseddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A nap során könnyen rivalizálási harcok kellõs közepén találhatja magát környezetében. Ezt nehezen viselheti, hiszen ön sohasem volt egy túlságosan domináns típus, aki minden áron a középpontba akar kerülni, sõt, hatalmas lelki ereje és sokszor ember feletti teljesítménye ellenére sem kérkedik azzal soha, hogy végül is oly sok mindent köszönhetnek önnek azon közösségek, melyeknek szerves tagja. Ne is érezze magát frusztráltnak mások ilyen irányú törekvései miatt, inkább próbálja kívülállókét szemlélni a dolgokat, s, csak akkor közbe avatkozni, ha személyes sérelem éri az ügyben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: