A nyár utolsó hónapja kisebb-nagyobb megpróbálatásokat és kihívásokat ígér szívügyek terén, mindannyian egy kicsit több szabadságra vágyunk, ami kihathat a párkapcsolatainkra. Mutatjuk, mennyire lesz szerelmes az augusztus!

Kos

Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülsz - hol az egekbe repülsz, hol meg lent a mélyben találod magad! Az biztos, most az állandóságra nem számíthatsz. A te belső hullámzásod, lelkesedésed, érzelmi túlfűtöttséged van a háttérben. „Ami bent, az kint, ami fent az lent”, ahogy Triszmegisztosz ránk hagyta a tudást. Ha nem élvezed ezt a száguldást, hullámzást, inkább vágysz a csendes egymásra figyelés csodájára, akkor rendszeres sporttal igyekezz a középpontod felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Kos, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Szerdai Horoszkóp 2020-12-30

Bika

Nem férsz a bőrödbe. Ha van kapcsolatod – robbantgatod. Szükséged van az újra, a kihívásokra, a szabadságra. Ha még keresésben vagy, még véletlenül sem állsz meg ott, ahol esetleg hosszútávban is lehetne gondolkozni. Minden kötöttség ijesztő - neked, aki egyébként a stabilitás után vágyik, a biztosban találja meg önmagát. Aminek nincs helye, az most kiselejteződik – ne is ágálj ellene! Arra azonban vigyázz, hogy a még használható, szeretett dolgokat ne hajítsd ki hirtelen indíttatásból!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Meglehet, hogy mostanában stabilizálódni látszik anyagi helyzete, de még mindig úgy érezheti, nem valósította meg az összes monetáris célját, kedves Bika! Ennek következtében, a mai nap folyamán, szinte egész végig e körül foroghatnak gondolatai, azaz, hogy hogyan is kéne megvalósítani rövid és hosszú távú anyagi célkitûzéseit. A mai nap kiváló választás a tervezésre!

Ikrek

Megköthetetlen vagy. Egy percig sem vagy hajlandó megállni, figyelni, valamiben elmélyülni. Tombol benned a kíváncsiság, a mehetnék, az újra, kihívásokra való igény. Ne kérjen senki se hűséget, se biztosítékot! Ha meg is ígérnéd, ki is csikarnák belőled, biztosan robbantasz, elillansz, még a hátadat sem fogják látni. Ha valaki vigyázni szeretne rád, akkor enged, hagyja, hogy megéld azokat, melyek próbára tesznek. Ha találsz ilyent, talán onnan egy idő után el sem kívánkozol. Talán!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma bármilyen jellegû konfliktus is bontakozna ki közvetlen környezetébe, igyekezzen semmiképpen sem beleszólni, legyen bármily csábító is a gondolat, mert az fix, hogy akkor a végére ön jön ki az egészbõl vesztesen, kedves Ikrek. Hagyja, hogy szerettei, barátai, vagy munkatársai, ezúttal az ön pártolása, véleménye, vagy segítsége nélkül jussanak dûlõre egymással. Vonuljon félre és koncentráljon a saját dolgaira, most ez a legjobb, mit tehet értük!

Rák

Szerelmes szívedet mindenki látja, hisz árasztod magadból azokat az energiákat, melyek hívják, csalogatják a másik nemet. Ragyogsz, sugárzol, mosolyogsz, mint egy napsugár melegítesz. Nem is lehet elmenni melletted úgy, hogy ne hass, főleg a kiválasztottakra. Angyalaid is segítségedre vannak. Beszélgess velük, kérd őket, mindent megtesznek, amit csak lehet! Könnyen lehet, hogy külföldön talál rád a szerelem, esetleg egy nem hazánkfia vesz itthon észre. Munkatársi kapcsolatban is lehetsz kedveseddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma könnyen úgy érezheti, mondania kéne egy bizonyos valakinek valamit, ám intuíciói azt súgják, inkább mégis tartsa magába a dolgot. Megérzéseire valószínûleg most is érdemes lenne hallgatnia, különösen, ha egy barátja kéri ki véleményét, tanácsát egy kényes, vagy kínos ügyben. Terelje inkább a dolgot némi kikapcsolódás, mondjuk egy mozi, vagy vacsora irányába, hogy ülepedjenek barátjában a dolgok, most talán ezzel segíthet a legtöbbet neki!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: