A nyár utolsó hónapja kisebb-nagyobb megpróbálatásokat és kihívásokat ígér szívügyek terén, mindannyian egy kicsit több szabadságra vágyunk, ami kihathat a párkapcsolatainkra. Mutatjuk, mennyire lesz szerelmes az augusztus!

Kos

Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülsz - hol az egekbe repülsz, hol meg lent a mélyben találod magad! Az biztos, most az állandóságra nem számíthatsz. A te belső hullámzásod, lelkesedésed, érzelmi túlfűtöttséged van a háttérben. „Ami bent, az kint, ami fent az lent”, ahogy Triszmegisztosz ránk hagyta a tudást. Ha nem élvezed ezt a száguldást, hullámzást, inkább vágysz a csendes egymásra figyelés csodájára, akkor rendszeres sporttal igyekezz a középpontod felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

Nem férsz a bőrödbe. Ha van kapcsolatod – robbantgatod. Szükséged van az újra, a kihívásokra, a szabadságra. Ha még keresésben vagy, még véletlenül sem állsz meg ott, ahol esetleg hosszútávban is lehetne gondolkozni. Minden kötöttség ijesztő - neked, aki egyébként a stabilitás után vágyik, a biztosban találja meg önmagát. Aminek nincs helye, az most kiselejteződik – ne is ágálj ellene! Arra azonban vigyázz, hogy a még használható, szeretett dolgokat ne hajítsd ki hirtelen indíttatásból!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek

Megköthetetlen vagy. Egy percig sem vagy hajlandó megállni, figyelni, valamiben elmélyülni. Tombol benned a kíváncsiság, a mehetnék, az újra, kihívásokra való igény. Ne kérjen senki se hűséget, se biztosítékot! Ha meg is ígérnéd, ki is csikarnák belőled, biztosan robbantasz, elillansz, még a hátadat sem fogják látni. Ha valaki vigyázni szeretne rád, akkor enged, hagyja, hogy megéld azokat, melyek próbára tesznek. Ha találsz ilyent, talán onnan egy idő után el sem kívánkozol. Talán!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Rák

Szerelmes szívedet mindenki látja, hisz árasztod magadból azokat az energiákat, melyek hívják, csalogatják a másik nemet. Ragyogsz, sugárzol, mosolyogsz, mint egy napsugár melegítesz. Nem is lehet elmenni melletted úgy, hogy ne hass, főleg a kiválasztottakra. Angyalaid is segítségedre vannak. Beszélgess velük, kérd őket, mindent megtesznek, amit csak lehet! Könnyen lehet, hogy külföldön talál rád a szerelem, esetleg egy nem hazánkfia vesz itthon észre. Munkatársi kapcsolatban is lehetsz kedveseddel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: