Bak

A június arról kell, hogy szóljon, hogy újrateremted magad. Fókuszálj magadra, mások helyett. Ne azt tedd, amit mások elvárnak, hanem azt, amit te szeretnél tenni. Vállaj felelősséget a saját tetteidért, ne azért, amit mások követnek el. Törődj másokkal, de ne engedd, hogy a mások iránti elkötelezettséged a boldogságod útjába álljon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Vízöntő

A kreativitás és szenvedély hónapjának nézel elébe. Olyan dolgokra összpontosíts, amik most kifejezetten fontosak számodra, amelyektől úgy rézed, hogy végre teljes lehet az életed. Egy érzelmi forgószél magával ragadhat, ha nem állsz neki ellen, mivel romantika bukkan fel a láthatáron. Nyisd ki a szívedet, mert ezért a személyért nagy valószínűséggel megéri.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Ezt a karmikus leckét kell megtanulnod a csillagjegyed szerint!

Halak

Egy izgalmas hónap vár rád. Lehet, hogy a párkapcsolatod, a karriered vagy egy baráti kapcsolatod miatt érzed majd, hogy jelentős változtatást kell eszközölnöd. Ebben az évben szerzett tapasztalatok és ismeretek, amelyeket gyűjtöttél végre elkezdenek összeállni egy nagy egésszé, értelmet nyer minden. Látod a fényt a nehéz utazás végén és készen állsz rá, hogy átadd magad az új, magasabb szintű tapasztalatnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: