Rák

Egy nehezebb időszakon vagytok túl a pároddal és már nagyon hiányzott a békesség és a harmónia kettőtök között. Ez annyira jól fog esni, hogy az életed többi területén tapasztalt problémák is, mintha villámcsapás szerűen megoldódnának. Nem hiába, a lelki egyensúly nagy erő. Ha még keresed a párod, akkor előbb fontos lenne, hogy önmagaddal kerülj összhangba. Szeresd magad, az erősségeiddel és gyengeségeiddel együtt, így nagyobb eséllyel talál rád az Igazi.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Oroszlán

Végre elérkeztél oda, ahová mindig is tartottál. A megfelelő ember mellett vagy és másra jelenleg nem is fogsz vágyni. Jó érzés kétségek, és megingás nélkül benne lenni egy kapcsolatban és neked ez az öröm megadatik, élvezd hát. Ha még nem találtad meg a párod, akkor készülj, mert a nyár első hónapja sok izgalmat tartogat számodra. Mintha tálcán kínálná fel neked a jobbnál jobb jelölteket, de vigyázz, kétszínűek is lesznek közöttük.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Napi Karmahoroszkóp június 08. hétfő – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!

Szűz

Nem vagy biztos az érzéseidben, kétségek merültek fel a pároddal kapcsolatban? Csendesedj el, gondold át alaposan a dolgokat. A szíved megsúgja, hogy merre van a helyes irány. Ne feledd, az éremnek mindig két oldala van. Mielőtt komolyabb döntést hozol, mindenképpen beszélj a kedveseddel. Ha még egyedülálló vagy és randevúzásra adod a fejed, tartsd észben, hogy egy jó kapcsolat kialakulásához is idő kell. Ne siettess semmit.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: