Mérleg

Ez a hónap minden lesz, csak nem langyos. Olyan izgalmas heteket élhettek meg a pároddal, mint a régi szép időkben. Romantika és szenvedély költözik be a kapcsolatotokba és nosztalgiáztok egy kicsit. Igazán feldobottak lesztek mind a ketten. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor érdemes egy kicsit jobban kinyitnod a szemed, mert az, akit keresel, lehet, hogy éppen az orrod előtt van. Talán egy ismerősöd máshogyan viszonyul hozzád, mint azt eddig hitted.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Skorpió

Ideje, hogy jobban megbízz a párodban és ne keresd mindig az okokat a féltékenységre és a sértődésre. Gondold át, mégis mi lehet a hátterében annak, hogy ennyire bizalmatlan vagy? Talán valamiért nem vagy elégedett önmagaddal? Akkor ezt próbáld megoldani és ne a párodra vetítsd ki a problémát. Ha nem ad rá okot, hogy goromba légy vele, akkor légy szeretetteljes. Ha még nem találtad meg a másik feled, akkor lehet, hogy ebben a hónapban sem kacsint rád a szerencse, viszont sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, ami kaput nyit számtalan lehetőségre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Ilyen módon védik magukat, és vezetik le a feszültséget a csillagjegyek

Nyilas

Úgy érzed, hogy megtaláltad az Igazit és csak magadnak akarod? Szeretnéd, ha el tudnátok merülni egymásban úgy, hogy senki nem zavar meg titeket? Nem kell mást tenni, mint felpakolni és elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem ismer titeket. Élvezzétek ki a kettesben töltött napokat. Ha még egyedülálló vagy, akkor élvezd ki a flörtök izgalmas időszakát. Nyár van és te amúgy sem szoktál lelombozódni a szingliségtől, kalandra fel!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: