Mérleg

Ez a hónap minden lesz, csak nem langyos. Olyan izgalmas heteket élhettek meg a pároddal, mint a régi szép időkben. Romantika és szenvedély költözik be a kapcsolatotokba és nosztalgiáztok egy kicsit. Igazán feldobottak lesztek mind a ketten. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor érdemes egy kicsit jobban kinyitnod a szemed, mert az, akit keresel, lehet, hogy éppen az orrod előtt van. Talán egy ismerősöd máshogyan viszonyul hozzád, mint azt eddig hitted.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Eme királyi jegy képviselõi ma nem csak lelki, hanem jelentõs fizikai erõt is érezhetnek magukban ahhoz, hogy szinte bármilyen adódó kihívással megbirkózzanak. Ma olyan belsõ átalakuláson mehet keresztül ez által az Mérlegek többsége, ami nagy tettek végrehajtására vértezi fel a jövõre nézve õket. Lelkesedését áthatja a létezés csodája és ereje, így kiváló formában néz szembe az eljövendõkkel, s ennek csakis örülni lehet. A folyamatos küzdés a lét alapja, s most ehhez kapott az univerzumtól, eme amúgy is energetikus jegy plusz lendületet. Használja és élvezze remek formáját!

Skorpió

Ideje, hogy jobban megbízz a párodban és ne keresd mindig az okokat a féltékenységre és a sértődésre. Gondold át, mégis mi lehet a hátterében annak, hogy ennyire bizalmatlan vagy? Talán valamiért nem vagy elégedett önmagaddal? Akkor ezt próbáld megoldani és ne a párodra vetítsd ki a problémát. Ha nem ad rá okot, hogy goromba légy vele, akkor légy szeretetteljes. Ha még nem találtad meg a másik feled, akkor lehet, hogy ebben a hónapban sem kacsint rád a szerencse, viszont sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, ami kaput nyit számtalan lehetőségre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma a legfontosabb, hogy elemezze, mérlegelje az eddigi kiadásait. Sok apró momentumra lehet figyelmes, melyeken keresztül túlfolyhattak bevételei, így ma ideje elkezdeni e likviditási réseket betömni. Azért is érdemes ma ezen munkálkodnia, mert eme materiális felismeréseket nagyban segítheti az univerzum, ugyanis igen nagy mennyiségû éles látást és objektivitást közvetít ma ön felé. Ami családi életét illeti, ma nagy tervek megvalósításába foghat szeretteivel, amit nagyon fog élvezni!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-25

Nyilas

Úgy érzed, hogy megtaláltad az Igazit és csak magadnak akarod? Szeretnéd, ha el tudnátok merülni egymásban úgy, hogy senki nem zavar meg titeket? Nem kell mást tenni, mint felpakolni és elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem ismer titeket. Élvezzétek ki a kettesben töltött napokat. Ha még egyedülálló vagy, akkor élvezd ki a flörtök izgalmas időszakát. Nyár van és te amúgy sem szoktál lelombozódni a szingliségtől, kalandra fel!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

A mai nap folyamán valaki megpróbálhatja szép lassan degradálni dolgait, s kilendíteni stabil pozíciójából. Ne hagyja mindezt ölbe tett kézzel megtörténni, csak azért, hogy ne taposson mások lelkébe! Aki megérdemli, annak bizony oda kell néha szólni, ha tetszik, ha nem, különben hosszú távon is célkeresztben maradhat. Persze, azért lesz jó is a napban, így szeretteivel, szerelmével, kiválasztottjával üdítõ és élvezetes órákat tölthet az este folyamán.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: