Bak

Ha nem voltak sínen mostanában köztetek a dolgok a pároddal, akkor tudd, hogy hamarosan minden rendeződni fog. A nyár jó hatással van mindkettőtökre és te meg is teszed a tőled telhető legtöbbet, hogy kedves gesztusokkal halmozd el a másik feled. Várj türelmesen és ő is viszonozni fogja a szereteted. Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, akkor csak élvezd a szabadságot, a nyári pezsgést és add át magad az eseményeknek. Nagy valószínűséggel a hónap végén találkozni fogsz valakivel, aki pillantok, alatt megváltoztatja  az életedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Vízöntő

Az elmúlt időszakban eléggé le voltál terhelve és nem voltál különösebben megértő a pároddal sem. Valóban volt okod kiakadni vagy csak az adott lelki állapotod miatt viselkedtél vele gorombán? Őszintén válaszold meg magadnak ezeket a kérdéseket és cselekedj a legjobb belátásod szerint. Ha szereted, tegyél érte, ha nem boldogít többé ez a kapcsolat, akkor azért is. Ha szeretnél párra lelni, akkor vizualizáld őt, sokszor és erőteljesen. El sem tudod képzelni, hogy mekkora erővel bír az elme.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-10

Halak

Régóta vágysz arra az állapotra, hogy ezt érezd, körülötted minden a legnagyobb rendben és végre most ezt az időszakot éled. Boldogság és elégedettség tölt el, minden reggel vidáman és hálásan ébredsz. Szeretnéd, hogy ez öröké maradjon így és a helyzet az, hogy ha valóban akarod és tudatosan élsz, akkor úgy is lesz. Ha még pár nélkül vagy, akkor engedd át magad az élet sodrásának és olyasvalakivel találkozhatsz, aki minden képzeletedet felülmúlja.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: