Lássuk, hogy melyik zodiákusra hogyan hat saját egója.

Az egót nem kell mindig mumusnak tekinteni, hiszen segítségünkre van a túléléshez és a boldoguláshoz egy olyan világban, ahol mindenki le akar tenni valamit az asztalra és be akarja bizonyítani, hogy ér valamit. Nem meglepő, hogy még, ha nem is valljuk be, mélyen legbelül mind elismerésre és megbecsülésre vágyunk azáltal, hogy megmutatjuk képességeinket a világnak. Még a legfélénkebbek is rendelkeznek önző vágyakkal.

A jegyed sötét oldala: ezek a rossz tulajdonságaid a csillagjegyed alapján

Kos

Szeretsz másokon segíteni és azt még inkább, ha a nagylelkűségedért egekig magasztalnak. Szeretsz kontroll gyakorolni a dolgok felett és büszke vagy megbízhatóságodra. Szükséged van a közeli barátaid és szeretteid megerősítésére, hogy az önbizalmad a helyén legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A művészi oldalad tölt el büszkeséggel és itt nem csak a zenei vagy például a kézügyességi képességekre gondolunk. Kifinomult ízlésed van a divattal, lakberendezéssel és sok más egyébbel kapcsolatban. Szereted a luxust és fel is vágsz vele, még ha azt is mondod, hogy nem érdekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyban legyezi az egódat, ha a rivaldafényben lehetsz. Szereted, ha elismerik intellektusodat és értékelik véleményedet. Odáig vagy érte, ha információért fordulnak hozzád és imádsz kommunikálni is. Ne kételkedj magadban soha.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem nehéz büszkének lenned, ha értékelik az erőfeszítéseidet, viszont nagyon könnyen visszavonulsz, ha kiégve érzed magad. Ne hagyd, hogy a kétségeid fékezzenek bármiben is. Önzetlen vagy a szeretteiddel és kősziklaként támaszt nyújtasz nekik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezzel a tulajdonságoddal hódíthatsz a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: