Lássuk, hogy melyik zodiákusra hogyan hat saját egója.

Az egót nem kell mindig mumusnak tekinteni, hiszen segítségünkre van a túléléshez és a boldoguláshoz egy olyan világban, ahol mindenki le akar tenni valamit az asztalra és be akarja bizonyítani, hogy ér valamit. Nem meglepő, hogy még, ha nem is valljuk be, mélyen legbelül mind elismerésre és megbecsülésre vágyunk azáltal, hogy megmutatjuk képességeinket a világnak. Még a legfélénkebbek is rendelkeznek önző vágyakkal.

A csillagjegyed szerint ez okozza a legnagyobb kihívást neked a szerelemben

Kos

Szeretsz másokon segíteni és azt még inkább, ha a nagylelkűségedért egekig magasztalnak. Szeretsz kontroll gyakorolni a dolgok felett és büszke vagy megbízhatóságodra. Szükséged van a közeli barátaid és szeretteid megerősítésére, hogy az önbizalmad a helyén legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap sikeres kimenetelében, kulcsszerepet játszhat az idõbeosztás. Rangsorolja, majd szelektálja a teendõket, kedves Kos, hogy végül egy olyan precedencia-sorrendet sikerüljön felállítani, mely nem csak tartható, de a lehetõ legeredményesebb is. A hatékonyság úgy maximalizálható, ha nem fecsérli az idejét részletkérdésekre, apróságokra.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A művészi oldalad tölt el büszkeséggel és itt nem csak a zenei vagy például a kézügyességi képességekre gondolunk. Kifinomult ízlésed van a divattal, lakberendezéssel és sok más egyébbel kapcsolatban. Szereted a luxust és fel is vágsz vele, még ha azt is mondod, hogy nem érdekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma képbe kerülhet egy kis kaland, kedves Bika, talán egy utazás, kiruccanás, esetleg egy kihívás formájában. Vállalja be a dolgot, s vágjon bele az ismeretlenbe, hisz az ilyesmibõl szoktak általában kikerekedni a legemlékezetesebb élmények. Lépjen ki a komfortzónájából egy kicsit, s ölelje keblére a nagyvilágot!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyban legyezi az egódat, ha a rivaldafényben lehetsz. Szereted, ha elismerik intellektusodat és értékelik véleményedet. Odáig vagy érte, ha információért fordulnak hozzád és imádsz kommunikálni is. Ne kételkedj magadban soha.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A ma reggel egy kicsit vontatottan, nehézkesen indulhat, kedves Ikrek, melynek hozománya lehet átmeneti kedvetlensége, azonban délutánra már kezdhet felpörögni, mind ön, mind pedig az események, így már sokkal élvezetesebbé és eseménydúsabbá válhat a nap. Ki tudja, talán az este lesz a csúcspont, ami feledhetetlen élményeket tartogat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem nehéz büszkének lenned, ha értékelik az erőfeszítéseidet, viszont nagyon könnyen visszavonulsz, ha kiégve érzed magad. Ne hagyd, hogy a kétségeid fékezzenek bármiben is. Önzetlen vagy a szeretteiddel és kősziklaként támaszt nyújtasz nekik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap, nagy eséllyel futhat bele valakibe, aki szinte már az elsõ perctõl képes lesz teljesen levenni a lábáról. Az, hogy végül is meddig jutnak el, most nagyon sok mindentõl függ, ugyanakkor, ha hagyják a végletekig kibontakozni az eseményeket, még akár egy hirtelen jött, nagy szerelem is lehet belõle! Mindent bele, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Öröm és bosszúság is vár ránk: heti horoszkóp április 8-tól

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: