Lássuk, hogy melyik zodiákusra hogyan hat saját egója.

Az egót nem kell mindig mumusnak tekinteni, hiszen segítségünkre van a túléléshez és a boldoguláshoz egy olyan világban, ahol mindenki le akar tenni valamit az asztalra és be akarja bizonyítani, hogy ér valamit. Nem meglepő, hogy még, ha nem is valljuk be, mélyen legbelül mind elismerésre és megbecsülésre vágyunk azáltal, hogy megmutatjuk képességeinket a világnak. Még a legfélénkebbek is rendelkeznek önző vágyakkal.

A Dalai Láma személyre szabott üzenete neked, csillagjegyed szerint

Kos

Szeretsz másokon segíteni és azt még inkább, ha a nagylelkűségedért egekig magasztalnak. Szeretsz kontroll gyakorolni a dolgok felett és büszke vagy megbízhatóságodra. Szükséged van a közeli barátaid és szeretteid megerősítésére, hogy az önbizalmad a helyén legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

A művészi oldalad tölt el büszkeséggel és itt nem csak a zenei vagy például a kézügyességi képességekre gondolunk. Kifinomult ízlésed van a divattal, lakberendezéssel és sok más egyébbel kapcsolatban. Szereted a luxust és fel is vágsz vele, még ha azt is mondod, hogy nem érdekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyban legyezi az egódat, ha a rivaldafényben lehetsz. Szereted, ha elismerik intellektusodat és értékelik véleményedet. Odáig vagy érte, ha információért fordulnak hozzád és imádsz kommunikálni is. Ne kételkedj magadban soha.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem nehéz büszkének lenned, ha értékelik az erőfeszítéseidet, viszont nagyon könnyen visszavonulsz, ha kiégve érzed magad. Ne hagyd, hogy a kétségeid fékezzenek bármiben is. Önzetlen vagy a szeretteiddel és kősziklaként támaszt nyújtasz nekik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp augusztus 20-tól: A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: