Lássuk, hogy melyik zodiákusra hogyan hat saját egója.

Az egót nem kell mindig mumusnak tekinteni, hiszen segítségünkre van a túléléshez és a boldoguláshoz egy olyan világban, ahol mindenki le akar tenni valamit az asztalra és be akarja bizonyítani, hogy ér valamit. Nem meglepő, hogy még, ha nem is valljuk be, mélyen legbelül mind elismerésre és megbecsülésre vágyunk azáltal, hogy megmutatjuk képességeinket a világnak. Még a legfélénkebbek is rendelkeznek önző vágyakkal.

Kos

Szeretsz másokon segíteni és azt még inkább, ha a nagylelkűségedért egekig magasztalnak. Szeretsz kontroll gyakorolni a dolgok felett és büszke vagy megbízhatóságodra. Szükséged van a közeli barátaid és szeretteid megerősítésére, hogy az önbizalmad a helyén legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Kos. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Bika

A művészi oldalad tölt el büszkeséggel és itt nem csak a zenei vagy például a kézügyességi képességekre gondolunk. Kifinomult ízlésed van a divattal, lakberendezéssel és sok más egyébbel kapcsolatban. Szereted a luxust és fel is vágsz vele, még ha azt is mondod, hogy nem érdekel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Ikrek

Nagyban legyezi az egódat, ha a rivaldafényben lehetsz. Szereted, ha elismerik intellektusodat és értékelik véleményedet. Odáig vagy érte, ha információért fordulnak hozzád és imádsz kommunikálni is. Ne kételkedj magadban soha.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Ikrek. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Rák

Nem nehéz büszkének lenned, ha értékelik az erőfeszítéseidet, viszont nagyon könnyen visszavonulsz, ha kiégve érzed magad. Ne hagyd, hogy a kétségeid fékezzenek bármiben is. Önzetlen vagy a szeretteiddel és kősziklaként támaszt nyújtasz nekik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: