Köztük bizony aligha működik jól a kémia. A csillagjegyed elárulja, kivel ne kezdj ki soha! Csillagjegyünk alaptulajdonságainkon kívül bizony arról is árulkodik, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel illenek hozzánk, akikkel akár egy egész életet le tudunk élni boldogságban. Arról azonban kevesebb szó esik, vajon kik azok, akiket jobb, ha elkerülünk, mert velük a párkapcsolat soha nem lesz működőképes. Mutatjuk a 4 legrosszabb párosítást!

Ikrek - Halak

Elsőre úgy tűnhet, ez egy jó találkozás, hiszen mindketten szeretnek társaságba járni és okosak. A Halak azonban túl csöndes a mindig beszédes Ikrekhez. Mindkettőjüknek szárnyal a fantáziája, ám az hamar kiderül, egészen másra vágynak az ágyban is. Nagyon rossz kombináció!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Talán meglehetõsen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bõrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak errõl van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Halak, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-15

Mérleg - Rák

A Mérleg kedvességével azonnal magába bolodítja a Rákot, aki már az első pillanattól azt tervezgeti, hogyan öregszenek meg egymás mellett. Ez fojtogató a Mérleg számára, aki menekülni akar. A Ráknak nagyon fog fájni, hogy a Mérleg látszólag ráunt a szexre, holott az a valószínűbb, hogy már más ágyában keresi a boldogságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: