Kos

Túlzó ragaszkodás
Kos vagy, tehát kifejezetten független. Ki nem állhatod ha valaki folyamatosan rajtad csüng. Szükséged van a térre, szereted élni a saját életedet, nem függsz senkitől - így miért is függjön más tőled? Egy kapcsolat nem arról szól, hogy megfojtsuk párunkat az érzelmeinkkel és szükségleteinkkel. Ha párodra ismertél a jellemzésben jól figyelj, mert nálad előbb - utóbb kiborul a bili!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap folyamán az elsõ lépést lesz a legnehezebb megtennie, kedves Kos, ám, ha azon túl van, akkor bizony a többi már szinte gyerekjáték lesz! Akárhogy is, estére nagyon kimerülhet, így érdemes már jó elõre kigondolnia valami olyasmit, ami garantáltan és bizton pihenteti, álomba ringatja, hogy holnapra újra teljesen feltöltõdve kezdhesse majd a napot.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!


Bika

Tiszteletlenség
Büszke vagy és fontosak számodra az elveid! Aki tiszteletlenül bánik veled, annak előbb-utóbb kiteszed a szűrét. Nem számít mennyire vagy szerelmes, sok esetben a tisztelet fontosabb. Egy darabig tűröd és kitartasz, pusztán mert bízol a változásban és reménykedsz...de vajon meddig bírod amíg el nem szakad a cérna?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy régóta várt, talán romantikus jellegû találkozás ma, a nagy készülõdés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tõle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, eme kapcsolat jövõjét illetõen. A mai nap azonban korántsem alkalmas a döntéshozatalra, így inkább várjon még pár napot, egy-két további fejleményt, s csak aztán határozzon.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-23 - Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet....

 

Ikrek

Punnyadtság
Reggel munka, este tévézés, hétfőn pihenés és ismét tévézés. Ismerős? Kezd eleged lenni? Ne csodálkozz, Ikrek vagy. Szereted a barátaidat, a pezsgést a társaságot és az izgalmakat. Miért kellene ellenkező életet élned? Ha magadra ismertél rázd fel mielőbb a kapcsolatodat, mielőtt túl késő lesz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy váratlan látogató ma elõre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, elsõ körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illetõ mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ingyenes Napi Horoszkópért kattints ide!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: