Kos

Túlzó ragaszkodás
Kos vagy, tehát kifejezetten független. Ki nem állhatod ha valaki folyamatosan rajtad csüng. Szükséged van a térre, szereted élni a saját életedet, nem függsz senkitől - így miért is függjön más tőled? Egy kapcsolat nem arról szól, hogy megfojtsuk párunkat az érzelmeinkkel és szükségleteinkkel. Ha párodra ismertél a jellemzésben jól figyelj, mert nálad előbb - utóbb kiborul a bili!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!


Bika

Tiszteletlenség
Büszke vagy és fontosak számodra az elveid! Aki tiszteletlenül bánik veled, annak előbb-utóbb kiteszed a szűrét. Nem számít mennyire vagy szerelmes, sok esetben a tisztelet fontosabb. Egy darabig tűröd és kitartasz, pusztán mert bízol a változásban és reménykedsz...de vajon meddig bírod amíg el nem szakad a cérna?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az ősi római isten Janus beavat téged abba, hogyan indul az éved

 

Ikrek

Punnyadtság
Reggel munka, este tévézés, hétfőn pihenés és ismét tévézés. Ismerős? Kezd eleged lenni? Ne csodálkozz, Ikrek vagy. Szereted a barátaidat, a pezsgést a társaságot és az izgalmakat. Miért kellene ellenkező életet élned? Ha magadra ismertél rázd fel mielőbb a kapcsolatodat, mielőtt túl késő lesz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ingyenes Napi Horoszkópért kattints ide!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: