Nyilas

Hibáztál. Na és aztán? Mindenkivel előfordul. Nagyon lezserül állsz a hibákhoz, ami jó. Viszont néha már-már annyira lazán, hogy el felejtesz tanulni belőlük. Úgyis mindig mondogatod, hogy nem vagy tökéletes, te is emberből vagy, ez már nálad jóformán inkább kifogás. Persze szeretnél jobb lenni, de nem mindig törekszel rá olyan nagy erőkkel, így nem érzed létfontosságúnak, hogy komolyabban is foglalkozz a hibák kijavításával, pedig jól tennéd, már csak azért, mert nehezen tanulsz belőlük és hajlamos vagy többször is elkövetni ugyanazt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Bak

Nálad helyzetfüggő, hogyan viszonyulsz a hibákból. Egyszer azt mondod, nem számít, te is csak ember vagy, bárkivel előfordulhat. Viszont ha komoly tétje van, megakarsz felelni valaminek vagy valakinek, akkor nagyon szigorú vagy magaddal szemben és addig nem nyugszol, míg ki nem javítod és teljesen rágörcsölsz. Ám az mindenképpen elmondható, hogy hibák terén lelkiismeretes vagy – és ha még lazának is tűnsz az eset kapcsán – akkor is tanulsz a hibádból, mert mindig az a célod, hogy biztonság uralkodjon az életedben, és hogy jobb legyél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Hogyan hódítsuk meg a kiszemeltünket a csillagjegye alapján?

Vízöntő

Hibáztál. És kit érdekel? – mondod te és igyekszel nagyon lazának mutatkozni, de valójában nagyon is izgat. Isten őrizzen, hogy ezt mások előtt kimutasd, szeretnéd megőrizni az imidzsedet, aki nem feszkózik ilyenek, de már azon jár az agyad, hogy mielőbb kijavítsd. Sokszor figyelmetlen és kapkodós vagy, ezért sokszor esel bele ugyanabba a hibába, pláne ha az összefüggésben áll az érzelmekkel. Ha többet hallgatnál a józan eszedre, kevesebbet hibáznál a kapcsolatok terén.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Halak

Könnyen elfogadod a tényt, hogy hibáztál. Talán a spirituális látásmódod is segít abban, hogy felülemelkedj a hibáidon és úgy tekints rájuk, mint leckékre. Így mindjárt szívesebben is állsz hozzájuk tudva, hogy csak nyersz általuk. Persze ettől még vannak hibák, amik megviselnek, szíven ütnek, hajlamos is vagy olyankor depizni, de végül mindig felállsz és kijavítod őket. Rád is igaz, mint vízjegyű társaidra, hogy sokszor az érzelmeid miatt esel bele többször ugyanabba a hibába, és mert kevéssé használod a józan eszedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: