Nyilas

Izgalmas párost alkot két Nyilas csillagjegyű. Közös életetek nem mentes a vitáktól, ám mindezt nagyon jól kezelitek, határozott véleményetek van, ám elfogadjátok a másik elveit és sokat tanultok egymástól.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Problémát az okozhat, ha másként gondolkodtok a jövőről: míg az egyikőtök már az esküvőről álmodozik, a másik még lazább kapcsolatra vágyik. Fontos, hogy ezt megbeszéljétek és közösek legyenek a vágyaitok, terveitek.

Bak

Elsőre talán azt gondolnánk, két önfejű és makacs Bak nem alkothat jó párost, ám lehet, hogy tévedünk! Mindketten földhözragadtak vagytok, nem idealizáljátok a másikat és elfogadjátok olyannak, amilyen. Ez a tény pedig egy jó kapcsolat alapja lehet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!

Nyugodtan adhatod önmagadat a kapcsolatban, nem szükséges rejtegetned a másik előtt semmit. Arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a karrieredet és egyéb ambícióidat soha ne helyezd a magánéleted elé.

Vízöntő

Két Vízöntő jó páros lehet, hiszen rendkívül nyitottak és toleránsak vagytok a másikkal szemben. Ha Te és párod is ilyen csillagjegyű, akkor valószínűleg a kapcsolatotok alapja egy erős barátság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

Ami a mélyebb érzelmeket illeti, sajnos nehezen meritek kimondani egymás előtt, amit éreztek, ez pedig komoly problémákat okozhat. Ha ezen megpróbáltok javítani, akkor a kapcsolatotok hosszú távú is lehet.

Keddi Horoszkóp 2020-08-04

Halak

Mindketten álmodozóak vagytok, ami egyaránt lehet jó és rossz. Szuper, ha együtt álmodoztok, ám a rózsaszín köd miatt képtelenek vagytok meglátni a másikat valójában.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

Idealizált világban éltek, és ha valami miatt egyszer csak mégis tisztán láttok majd, az csalódással is járhat. Sokszor pénzügyekben sem juttok egyezségre, ilyenkor érdemes inkább egy külső, független szemlélőt is segítségül hívni a békesség érdekében.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: