Őseink az év egyes időszakait egy-egy szent növényük uralma alá sorolták be, ezzel jellemezve a különböző személyiségtípusokat is. Ismerd meg a sajátod!

Kos - Fenyő

Karakán, jó kiállású ember, aki mindig tudja, mit akar. Mást mutat általában a külvilágnak, mint amilyen valójában, de nem azért, mert nem egyenes, sokkal inkább azért, mert félti a lelkét a sérülésektől. Csak a legközelebbi ismerősei tudják, hogy a külvilágnak mutatott álarc mögött milyen érző lélek lapul. Munkahelyén teljesen másképp viselkedik, mint baráti környezetben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

5 idézet a csillagjegyed szerint, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez!

Bika - Platán

Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott ember, aki mindig mindenkivel szót ért. Szórakoztató és okos, mindig a társaság középpontjában van. Történeteit figyelemre méltóak, elgondolkodtatóak, viccesek, mindenki szívesen hallgatja őket. Munkahelyén kedvelik, főnökként egész fiatalon nagyon sikeres lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ikrek - Almafa

Sok energiával rendelkező ember, akinek néha nincs türelme kivárni, míg a többiek is reagálnak a dolgokra. Ezzel együtt nagyon kellemes természet, akit mindenki szeret a munkahelyén, és akinek nagyon nagy családja, sok barátja van. Mindig van benne annyi plusz energia, amennyivel másokat is fellelkesít és magával ragad, bármilyen ügyről legyen is szó.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: