Őseink az év egyes időszakait egy-egy szent növényük uralma alá sorolták be, ezzel jellemezve a különböző személyiségtípusokat is. Ismerd meg a sajátod!

Kos - Fenyő

Karakán, jó kiállású ember, aki mindig tudja, mit akar. Mást mutat általában a külvilágnak, mint amilyen valójában, de nem azért, mert nem egyenes, sokkal inkább azért, mert félti a lelkét a sérülésektől. Csak a legközelebbi ismerősei tudják, hogy a külvilágnak mutatott álarc mögött milyen érző lélek lapul. Munkahelyén teljesen másképp viselkedik, mint baráti környezetben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika - Platán

Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott ember, aki mindig mindenkivel szót ért. Szórakoztató és okos, mindig a társaság középpontjában van. Történeteit figyelemre méltóak, elgondolkodtatóak, viccesek, mindenki szívesen hallgatja őket. Munkahelyén kedvelik, főnökként egész fiatalon nagyon sikeres lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek - Almafa

Sok energiával rendelkező ember, akinek néha nincs türelme kivárni, míg a többiek is reagálnak a dolgokra. Ezzel együtt nagyon kellemes természet, akit mindenki szeret a munkahelyén, és akinek nagyon nagy családja, sok barátja van. Mindig van benne annyi plusz energia, amennyivel másokat is fellelkesít és magával ragad, bármilyen ügyről legyen is szó.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: