Őseink az év egyes időszakait egy-egy szent növényük uralma alá sorolták be, ezzel jellemezve a különböző személyiségtípusokat is. Ismerd meg a sajátod!

Kos - Fenyő

Karakán, jó kiállású ember, aki mindig tudja, mit akar. Mást mutat általában a külvilágnak, mint amilyen valójában, de nem azért, mert nem egyenes, sokkal inkább azért, mert félti a lelkét a sérülésektől. Csak a legközelebbi ismerősei tudják, hogy a külvilágnak mutatott álarc mögött milyen érző lélek lapul. Munkahelyén teljesen másképp viselkedik, mint baráti környezetben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Mire számíthatsz a szerelemben 2020-ban, zodiákusod szerint?

Bika - Platán

Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott ember, aki mindig mindenkivel szót ért. Szórakoztató és okos, mindig a társaság középpontjában van. Történeteit figyelemre méltóak, elgondolkodtatóak, viccesek, mindenki szívesen hallgatja őket. Munkahelyén kedvelik, főnökként egész fiatalon nagyon sikeres lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ikrek - Almafa

Sok energiával rendelkező ember, akinek néha nincs türelme kivárni, míg a többiek is reagálnak a dolgokra. Ezzel együtt nagyon kellemes természet, akit mindenki szeret a munkahelyén, és akinek nagyon nagy családja, sok barátja van. Mindig van benne annyi plusz energia, amennyivel másokat is fellelkesít és magával ragad, bármilyen ügyről legyen is szó.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: