Bak - Kőrisfa

Határozott, kreatív, dinamikus személyiség, akit nehezen lehet megállítani, ha elindult valamilyen irányban. Hangadó, akit nehéz leradírozni a palettáról: kissé erőszakos, ha a saját ötleteiről van szó a munkahelyen. Dicséretére szóljon, hogy céljait eléri, és általában sikeres projekteket vezet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Bak, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Vízöntő - Gyertyán

Sokszínű és nehezen megismerhető ember, aki kedves, okos, szórakoztató, és kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik. A társaság középpontja, aki mindenkivel szót ért, és akinek mindig van valami új ötlete. Mozgékony, szívesen utazik, és nagyon kíváncsi. Sokat kérdez, és beszéd közben gyakran vált témát. Több nyelven is kitűnően beszél, és rendkívül tájékozott – ám tudása sokszor felszínes.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

14 pár a csillagjegyek szerint. Ők tökéletesen illenek egymáshoz, egymásnak lettek rendelve!

Halak - Vörösberkenye fa

Határozott, bátor, kitartó ember, aki a céljaiért keményen megdolgozik. Nem törődik vele, ki, milyen részét veszi ki a feladatokból, ő kőkeményen megy előre, amíg jónak látja. Szorgalma munkamániává fajulhat, ezért azt javasoljuk, időnként iktasson be egy-egy wellness hétvégét, kiránduljon nagyokat a természetben a családjával vagy a barátaival, és ilyenkor lazítson, engedje el magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Halak, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: